Dobry den
vcera sa mi stala nemila vec. Fotak mi spadol a odlomil sa kryt baterie.. tie male panty su zlomene takze to musim dat opravit. Chcel by som sa spytat ci s tym ma niekto skusenosti a ci mi to opravia v ramci zaruky, pripadne ako dlho bude oprava trvat.
Dakujem velmi pekne za odpoved..
(Optika je ok.. nastastie)
Fotal ti spadol, odlomi si kryt baterie a pytas ca si ti to opravia v ramci zaruky? To si robis srandu. Ako to bude dlho trvat? Neviem o tom, ze by niekto zo servisu Nikon bo,zaregistrovany aby ti odpovedal. Hocikto, kto ti tu k tomu nieco napise bude hadat, alebo popisovat opravu vlastneho pristroja. Davt sem takuto otazku je zbytocnost. Kym neodovzad pristroj do autorizovaneho servisu, neposlu ho do Prahy a tam ho neopravia, nebudes vediet nic. Takze smer Penta SK www.pentask.sk).
V rámci záruky???? S kade si???? Na mechanické poškodenie sa žiadna záruka nesťahuje. Servis máš v Prahe a s touto otázkou sa obráť na nich. Tam ti najlepšie odpovedia na tvoju otázku a určite presnejšie ako ktokoľvek z nás
Je zlomeny iba samotny kryt? Ten sa da lahko vytiahnut a vymenit: http://www.bocaphoto.com/products/new/nikon/nikonparts.htm alebo na eBay.
Ak sa zlomili haciky na samotnom tele fotaku, ktore ten kryt drzia (dost pochybujem), tak staci volne miesto pod baterkou niecim vypchat, resp. nechat tam kryt baterie a prelepit alebo nejak inak zariadit upevnenie. Ta krytka nie je potrebna pre funkcnost.
tomuto hovorim dobra rada :-) a ja tu rozmyslam, ako by sa to dalo opravit.... bravo :-)
no ved neviem ti inak poradiť :) preto ma napadolo toto riešienie.. ale neolutuješ :)
Alebo skús napísať do niekaho servisu či tam nemajú pokatzené D90tky.. že by si toto a toto potreboval.. Že to kúpiš za dáky slušný peniaz..
neviem ako to ma nikon...ale ja mam pod krtyom spinac....a ked je otvoreny alebo tam nieje....fotak mi nejde....ale je riesenie prelepit aj ten mikrosponac :)
dakujem za plodne rady ! momentalne som v zahranici takze to zacnem riesit po prichode na slovensko, skusim asi ten grip za par supov.. rozhodne sa mi nechce fotak posielat do prahy.
dakujem za plodne rady ! momentalne som v zahranici takze to zacnem riesit po prichode na slovensko, skusim asi ten grip za par supov.. rozhodne sa mi nechce fotak posielat do prahy.
neverím, že grip je lacnejší, ako náhradný kryt na batériu za pár šupov z linku, čo ti dal ttl v komente...ale rozhodnutie je na tebe..
Totalnou zhodou okolnosti som sa vcera dostal do Prahy, kde mi v Nikon centre vymenili kryt za novy na pockanie za 3 eura. :)
V kazdom pripade dakujem za rady, grip tiez raz pride
Odlomeny kryt na bateriu Nikon D90
A D90 sa drží oveľa lepšie keď tam je grip :)
Ak sa zlomili haciky na samotnom tele fotaku, ktore ten kryt drzia (dost pochybujem), tak staci volne miesto pod baterkou niecim vypchat, resp. nechat tam kryt baterie a prelepit alebo nejak inak zariadit upevnenie. Ta krytka nie je potrebna pre funkcnost.
Alebo skús napísať do niekaho servisu či tam nemajú pokatzené D90tky.. že by si toto a toto potreboval.. Že to kúpiš za dáky slušný peniaz..
V kazdom pripade dakujem za rady, grip tiez raz pride
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa