potrebujem poradit aky pobjektiv kupit.Chcela by som portretny s dobrou svetelnostou do 350 eur.Vybrala som si Canon EF 85 f 1.8...ale nemam ho vyskusany,tak sa neviem rozhodnut :)
Ak si za pevne skla, urcite nic nepokazis canonom ef 28mm, USM, f2,8 resp. f1,8...Tento objektiv by som ja pri svojom foteni v kostole vyuzil asi najviac
to nie je širokáč, ale ale tá 14mm L to už hej :) raz tu bol inzerát za 1000€ čo si nezobral? to len tak pomimo.
pozor ja chcem druhú generáciu a aj tú plánujem kúpiť až ku koncu roka. Takže tak, nemám len fotografiu do ktorej vrážam peniaze, treba aj žiť nie len žgrhliť na nové sklo ;-)))
pozor ja chcem druhú generáciu a aj tú plánujem kúpiť až ku koncu roka. Takže tak, nemám len fotografiu do ktorej vrážam peniaze, treba aj žiť nie len žgrhliť na nové sklo ;-)))
no len teraz si ma dostal. Neviem čo myslíš či tú druhú generáciu alebo užívať si život. Ak to druhé tak tento víkend som mal na mále. Ešte jedno mochito a skončím pod stolom, no našťastie v tak kritickej situácii ako bola táto zafungoval mozog. Zdá sa to až neuveriteľné ale je to tak. Vstúpil som si do svedomia a začal popíjať len džúsiky. Ver či nie ale o tretej som sa pobral domov peši a v podstate som si líhal takmer triezvy ;-)))
no len teraz si ma dostal. Neviem čo myslíš či tú druhú generáciu alebo užívať si život. Ak to druhé tak tento víkend som mal na mále. Ešte jedno mochito a skončím pod stolom, no našťastie v tak kritickej situácii ako bola táto zafungoval mozog. Zdá sa to až neuveriteľné ale je to tak. Vstúpil som si do svedomia a začal popíjať len džúsiky. Ver či nie ale o tretej som sa pobral domov peši a v podstate som si líhal takmer triezvy ;-)))
ani jedno ani druhé :) ja som myslel na to žgrhlenie na objektívy :)
čo si oslavoval. môžeš to rozvinúť v offtopicu, aby sme tu nespamovali :)
pomoc pri kupe objektivu
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa