Fórum » O TECHNIKE

pomoc pri kupe objektivu

linduska
linduska 2010-04-25 20:37:53+02
potrebujem poradit aky pobjektiv kupit.Chcela by som portretny s dobrou svetelnostou do 350 eur.Vybrala som si Canon EF 85 f 1.8...ale nemam ho vyskusany,tak sa neviem rozhodnut :)

decover
2010-04-26 10:54:49+02
príspevok od: decover
Ak si za pevne skla, urcite nic nepokazis canonom ef 28mm, USM, f2,8 resp. f1,8...Tento objektiv by som ja pri svojom foteni v kostole vyuzil asi najviac
resp. aj lacnejsi canon EF 35mm f2

conan7
2010-04-26 10:59:32+02
príspevok od: Strhak
daj pokoj s kostolom ;-))) Inak tento rok plánujem kúpiť aj širokáč, pravdepodobne CANON EF 24/1,4 L II USM tak uvidím
to nie je širokáč, ale ale tá 14mm L to už hej :) raz tu bol inzerát za 1000€ čo si nezobral? to len tak pomimo.

Strhak
2010-04-26 20:18:01+02
príspevok od: conan7
to nie je širokáč, ale ale tá 14mm L to už hej :) raz tu bol inzerát za 1000€ čo si nezobral? to len tak pomimo.
pozor ja chcem druhú generáciu a aj tú plánujem kúpiť až ku koncu roka. Takže tak, nemám len fotografiu do ktorej vrážam peniaze, treba aj žiť nie len žgrhliť na nové sklo ;-)))

conan7
2010-04-26 21:06:22+02
pozor ja chcem druhú generáciu a aj tú plánujem kúpiť až ku koncu roka. Takže tak, nemám len fotografiu do ktorej vrážam peniaze, treba aj žiť nie len žgrhliť na nové sklo ;-)))
dobre mienená pripomienka prijímam kritiku :)

Strhak
2010-04-26 21:14:35+02
dobre mienená pripomienka prijímam kritiku :)
no len teraz si ma dostal. Neviem čo myslíš či tú druhú generáciu alebo užívať si život. Ak to druhé tak tento víkend som mal na mále. Ešte jedno mochito a skončím pod stolom, no našťastie v tak kritickej situácii ako bola táto zafungoval mozog. Zdá sa to až neuveriteľné ale je to tak. Vstúpil som si do svedomia a začal popíjať len džúsiky. Ver či nie ale o tretej som sa pobral domov peši a v podstate som si líhal takmer triezvy ;-)))

conan7
2010-04-26 21:23:03+02
no len teraz si ma dostal. Neviem čo myslíš či tú druhú generáciu alebo užívať si život. Ak to druhé tak tento víkend som mal na mále. Ešte jedno mochito a skončím pod stolom, no našťastie v tak kritickej situácii ako bola táto zafungoval mozog. Zdá sa to až neuveriteľné ale je to tak. Vstúpil som si do svedomia a začal popíjať len džúsiky. Ver či nie ale o tretej som sa pobral domov peši a v podstate som si líhal takmer triezvy ;-)))
ani jedno ani druhé :) ja som myslel na to žgrhlenie na objektívy :)
čo si oslavoval. môžeš to rozvinúť v offtopicu, aby sme tu nespamovali :)

Strhak
2010-04-26 21:26:05+02
ani jedno ani druhé :) ja som myslel na to žgrhlenie na objektívy :)
čo si oslavoval. môžeš to rozvinúť v offtopicu, aby sme tu nespamovali :)
OK presúvam sa tam ;-)

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()