CHCEM SI KUPIť BATOH na foto vybavu moju neviem sa rozhodnuť pre ktory potrebujem ho na prenos tejto zostavy canon50+obj17-85is+70-300+blesk 430 canon apar veci ešte ktomu ako bunda tričko +doklady mam vybrate tieto batohy Lowepro Primus AW čierna a Lowepro Pro Runner 450 AW ten prvy batoh
Lowepro Pro Runner 450 AW aj by mi celkom vyhovoval ale mam dojem žetotam všetko bude vtej komore pre fotovybavu na tesno nasebe atoho sa bojim aby sa dačo fotaku atechnike nestalo preto uvažujem otomto druhom Lowepro Pro Runner 450 AW daju sa v tom odieli tie priečinky pre fotovybavu prisposobit ajna ine veci ako foto vybavu napríklad tam dať bundu či tričko v kompresnom obale?
do tej 450ky okrem tej tvojej výbavy napcháš aj vrecko zemiakov, takže nevidím problém ;-))) Dokonca by som povedal že bude vhod skôr do budúcna keď sa rozrastie výbava
ahoj, predavam uplne novy lowepro compuprimus aw pretoze na moju vybavu je az prilis velky, ak by si mal zaujem, napis mi na ziakoo zavinac gmail bodka sk
ak si z BA, nie je pripadne problem stretnut sa a mozes si ho vyskusat
Kata 3n1-20 po roku pouzivania a to spokojneho pouzivania sa mi zacala zial parat na bocnom otvaracom vrecku. Na tom ktore najcastejsie pouzivam na otvaranie.
Ja som mal Katu 3IN1 - 20 ale na to že bola táto taška takto ospevovaná, ja som s ňou nebol až tak spokojný. Nehovorím, že bola zlá, ale nebol som z nej až tak nadšený. Mal som ju doma v skrini a používal som ju veľmi málo. Preto som ju aj predal.
Inak ja som kúpil teraz LoWepRo PRO RUNERA 300 Aw a som nadmieru spokojný... je aj menšia verzia teda 200vka, tak je menšia, ale ja by som na tvojom miestemenší nekupoval. Lebo takúto chybu som urobil ja a predal som 1 vak a 3-4 brašne. Takže radšej si to poriadne rozmysli a kúp jedne aby si nemusel banovať.
PORADITE MI S VYBEROM BATOHA
ak si z BA, nie je pripadne problem stretnut sa a mozes si ho vyskusat
Inak ja som kúpil teraz LoWepRo PRO RUNERA 300 Aw a som nadmieru spokojný... je aj menšia verzia teda 200vka, tak je menšia, ale ja by som na tvojom miestemenší nekupoval. Lebo takúto chybu som urobil ja a predal som 1 vak a 3-4 brašne. Takže radšej si to poriadne rozmysli a kúp jedne aby si nemusel banovať.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa