Mám takú otázku, je niekde v Trnave obchod s fototechnikou? Jeden bol v Kauflande ale ten zrušili...Nie som z Trnavy ale travim tu väčšinu svojeho času, tak poraďte prosím.
Fotolab,čo bol v Kauflande,je teraz v Maxe.Potom všetky ostatné veľké elektrá predávajú fotoaparáty,ale nie sú to fotoobchody.
Táto situácia je totožná prakticky po celom Slovensku.Čiže nie len v Trnave je to zúfalé.Darmo je,Slovensko je same osebe slabý trh,nie to ešte jedno ,,mesto,, v ňom.A to ešte v dobe internetu a slobody.
Ale aj voľakedy,čo si pamätám,bolo v každom okresnom meste Slovenska len jedno FOTO-KINO,n.p. Klenoty Bratislava a fotilo sa.A bolo tých okresov podstatne menej ako teraz.
Slovákov je cca 5 mil.V jednej štvrti Šanghaja žije 8 mil. ľudí a sú tam seriózne,obrovské,so super výberom,špičkovo vybavené cca 2 obchody.V jednej štvrti.
A drvivá väčšina Šanghajčanov aj tak nakupuje fototechniku cez internet v Hong Kongu.A nebolo by tomu inak,aj keby si tam konkurovalo 10 fotoobchodov.Fenomén doby.Neviditeľná ruka trhu.
Takže tak.
no toto by zaujímalo aj mna a je to ozaj zufale, ze nikde nie je mozne kupit si ani pos....slnecnu clonu na objektiv! a v okoli neviete o niecom?
Hmm tak napr taku pos....slnecnu clonu nekupim ani v nemeckych super foto specializovanych obchodoch aj tam su len na objednavku ale zato tam dostat vsetko ostatne
no toto by zaujímalo aj mna a je to ozaj zufale, ze nikde nie je mozne kupit si ani pos....slnecnu clonu na objektiv! a v okoli neviete o niecom?
slnecnu clonu? tak tu jedine na ebay by som kupoval,za par eciek aj s cestou.... inak okrem predrazeneho fotolabu v maxe nieje vlastne nic,aj to tam skoro nic poriadne nemaju....
slnecnu clonu? tak tu jedine na ebay by som kupoval,za par eciek aj s cestou.... inak okrem predrazeneho fotolabu v maxe nieje vlastne nic,aj to tam skoro nic poriadne nemaju....
ach....... ked ja by som ju chcela dnes kupit, lebo idem na dovolenku cez vikend... do ba sa mi nechce.. :o/
... keby si povedala, ze chces kupit nejake sklo a najskor si ho chces otukat atd... pochopim, ale slnecnu clonu??? ved vies na ake sklo vygooglis, zaplatis a za par dni to mas doma... nie? to nemusis skusat
Keď si niekto prečíta rady fotografov tu na fóre, aby si šli ošahať foťák do obchodu a kúpili si ho na ebay či kde v pekle, tak sa nedivím, že nikto foťáky na Slovensku predávať nechce
http://www.mini-max.sk/category/default/74 Veľký výber, no to už asi nestíhaš do víkendu.. :/
Stihas... vyplatis online, das nejake echo s urgenciou a rano (po overeni platby) ti to poslu kurierom... to by sa malo dat stihnut kedze beznou postou to od nich trva 1 den.
... keby si povedala, ze chces kupit nejake sklo a najskor si ho chces otukat atd... pochopim, ale slnecnu clonu??? ved vies na ake sklo vygooglis, zaplatis a za par dni to mas doma... nie? to nemusis skusat
ale ved mne je to jasneeee.... ja som to chcela dnes pretoze cez vikend odchadzam na dovolenku.
obchod v Trnave
Táto situácia je totožná prakticky po celom Slovensku.Čiže nie len v Trnave je to zúfalé.Darmo je,Slovensko je same osebe slabý trh,nie to ešte jedno ,,mesto,, v ňom.A to ešte v dobe internetu a slobody.
Ale aj voľakedy,čo si pamätám,bolo v každom okresnom meste Slovenska len jedno FOTO-KINO,n.p. Klenoty Bratislava a fotilo sa.A bolo tých okresov podstatne menej ako teraz.
Slovákov je cca 5 mil.V jednej štvrti Šanghaja žije 8 mil. ľudí a sú tam seriózne,obrovské,so super výberom,špičkovo vybavené cca 2 obchody.V jednej štvrti.
A drvivá väčšina Šanghajčanov aj tak nakupuje fototechniku cez internet v Hong Kongu.A nebolo by tomu inak,aj keby si tam konkurovalo 10 fotoobchodov.Fenomén doby.Neviditeľná ruka trhu.
Takže tak.
a v okoli neviete o niecom?
ale zato tam dostat vsetko ostatne
Veľký výber, no to už asi nestíhaš do víkendu.. :/
Veľký výber, no to už asi nestíhaš do víkendu.. :/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta