Fórum » O TECHNIKE

odskusanie objektivu

Adrian312
2010-05-04 21:46:43+02
Ahojte, rad by som sa spytal ci by bol niekto ochotny sa so mnou stretnut v BA v ramci odskusania objektivu Canon EF 70-200 f/4 L USM bez IS, na kolko zvazujem dovoz zo zahranicia tak by som ho rad odskusal Viem ze je moznost zbehnut do kamenneho shopu ale nemam rad dotieravych predajcov :D Dakujem

miki33
2010-05-04 22:57:27+02
taka moja sprosta otazka - naco to chces skusat? Podla mna je to spickovy objektiv, ostrostou taky isty ako jeho drahsi brat f/2.8. Akurat menej svetelny.

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2010-05-04 23:18:57+02
Tak chalan chce ušetriť tak si dá dotrepať z HK a chce mať dobrý pocit pred tým ako to objedná, že urobí dobre a zistí že 70-200 F4L je pekný biely rýchlo ostriaci objektív kovovej konštrukcie, bez tesnenia a statívovej objímky a fakt sa oplatí:) A omacať si hocaké Lko 70-200mm stojí za to.

bohužiaľ mám len F2,8 verziu ktorá je lepšia svetelnosťou a ťažšia hmotnosťou+má tú statívovú objímku - takže ak by si chcel F2,8 verziu ponukam na omacanie:)

mirec183
2010-05-05 10:21:28+02
AK Adrian niekoho najdes, tak sa k vam rad pridam :). Mojimi favoritmi su Tamron SP AF 70-200mm Di LD (IF) Macro a uz spominany Canon 70-200 f4 L USM. Co sa tyka tamrona, tak niekolko pouzivatelov tohto fora a zaroven jeho majitelia mi poskytli cenne informacie ohladom jeho kvalit, vlastnosti, kresby a celkoveho pocitu z neho. Mal som moznost ho aj osobne vyskusat, co bolo super :). Aj ked clovek precita mnoho recenzii, ale stretnutie zoci voci s danym objektivom a jeho vyskusanie je na nezaplatenie :). Za to vsetko velmi
velmi velmi pekne dakujem vsetkym tym, ktori mi poradili a hlavne za to, ze som ho mohol aj osobne vyskusat (zucastneni sa v tomto podakovani isto sami najdu) :). Ale aj napriek tomu, ze som takmer rozhodnuty pre tamron, neda mi to a rad by som si ´osahal´ a vyskusal aj spominany canon :)

Adrian312
2010-05-05 11:08:38+02
mirec183 akurat dnes som pozeral aj ten Tamron :) ak sa ti chce mozes mi pls zhrnut postrehy od inych a aj tvoje po teste?
A dam vediet ked sa s niekym dohodnem na stretku

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()