EOS 7D alebo EOS 5D Mark II, poznám rozdiely, plusy aj mínusy oboch prístrojov, no som na váškach, skúste ma preklopiť, FF objektívy už mám nejaké, nechystá canon nejaké upgrade 5D, Ďakujem
to nerieš, nie stačí keď sa zabobríkuješ u mňa. Budeme mať vraj aj dáku slečnu na fotenie ;-)
to skôr sa zabobríkujem u slečny, nie? ;o))
porozmýšľam do zajtra, ale malý výlet by nemusel byť zlý...len by som ho rád skombinoval aj s niečím iným, zajtra skúsim niečo poriešiť a dám ti vedieť...
jedna taká malá čo má už viac ako 30 pobočiek po celom slovensku a pýši sa certifikátom, keďže je jedným z najväčších distribútorov Canon na slovensku ;-)
to skôr sa zabobríkujem u slečny, nie? ;o))
porozmýšľam do zajtra, ale malý výlet by nemusel byť zlý...len by som ho rád skombinoval aj s niečím iným, zajtra skúsim niečo poriešiť a dám ti vedieť...
lepšie by som to ani ja nenapísal ;-))) Inak ten môj avatar či jak sa to volá znázorňuje presne mňa keď nám príde tovar. Všetko sedí nohavice, košeľa, krabica, len tú čiapku na predajni nenosím :-DDD
EOS 7D ALEBO EOS 5D MARK II
no uvidím, ako bude zajtra...registruje sa či nie?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa