Chystám si kúpiť nejakú lacnejšiu zrkadlovku pre začiatočníka, a ako som študoval rôzne fóra a tak, všade len Canon, Nikon, ... ale nikde zmienka o Sony. Má Sony také zlé zrkadlovky alebo prečo nikto neodporúča Sony? Ako som mrkal na referenčné fotky tak kvalitou nie sú až tak zlé. Konkrétne som mrkal Sony alpha 450...
ja mám Sony Alfa 300 a som s ňou vcelku spokojný pre začiatok - len príslušnstvo k nej sa zháňa trocha horšie ako k Nikonu alebo Canonu..Ale je na tebe čo zvolíš
Prislusenstvo sa zhana uplne v pohode! Zacinal som s A200, teraz mam A700 a A900, tu A450 som skusal a je uplne v pohode s rovnakym cipom ako ma A550 a kvalitou vystupu porovnatelnou s A700..
Ja tiez fotim so Sony fotakmi a myslim ze s obrazovou kvalitou nezaostavaju za konkurenciou.. co sa prislusenstva tyka tak niekedy pocitujem ze je ho troska menej, ale nakoniec vzdy zozeniem co potrebujem. A navyse mas k dispozicii aj kopec bazarovych Minolta objektivov a prislusenstva za prijatelne ceny..
Ja mám sony A200 má prehladné menu aj v češtine, A450 už má snímač cmos ako
canon. Sony má dostatočnú ponuku objektívov , aj špecializovaný výrobcovia tamron a sigma ponúkajú v širokej škále pre sony bajonet.
ja som chcel strašne 200ku dávno pradávno sa mi lubila že tá akcoška telo dve sklá brašňa blesk karta a neviem čo ešte v tom čarovnom balíčku ale nakoniec som sa rozhodol pre canon :) ani neviem prečo ?
Vieš v Sony sa už nikto nevyzná, pretože číselné označenie modelov a ich vychádzanie je piate cez deviate a iný ako majitel Sony ti to nedokáže vysvetliť bez toho aby si to sám naštudoval. V lowende má asi 5 modelov ktoré sa takmer ničím nelíšia. Sony potrebuje zahltiť trh modelmi a oblbnúť neznalých ludí, ktorý vidia kvantitu a nie kvalitu ... Každá jedna DSLR v danej triede je rovnako dobrá +- , Prečo nemám Sony, pretože jej prvé modely mali naprd seťák, boli drahšie a vyčítali im ergonomiu či ovládanie.
zdravím, predávam teleobjektív sony 70-300 f 4.5-5.6 G lens za 800e so slnečnou clonou vo výbornom stave. Ak by mal niekto záujem kontaktujte ma na čísle 0915 458 900.
zdravím, predávam teleobjektív sony 70-300 f 4.5-5.6 G lens za 800e so slnečnou clonou vo výbornom stave. Ak by mal niekto záujem kontaktujte ma na čísle 0915 458 900.
Som zvedavý, či budeš stačiť dvíhať telefón... Nielen kvôli objektívu... Ináč, všetko najlepšie k včerajším meninám (sorry, včera som tu nebol...)...
no neviem neviem ... asi nebudem stacit, ach jo toto asi tazko predam niekomu, malo ludi ma sony dakujem pekne
Ťažko ho predáš pretože nový stojí 848€ (heureka.sk) a nikto po znížení ceny o 5% nekúpi bazárový objektív. Inak je to vydarený objektív, uvažoval som o jeho kúpe ale rozhodol som sa pre iný. Mal som ho možnosť kúpiť bazárový za 550€.
Ťažko ho predáš pretože nový stojí 848€ (heureka.sk) a nikto po znížení ceny o 5% nekúpi bazárový objektív. Inak je to vydarený objektív, uvažoval som o jeho kúpe ale rozhodol som sa pre iný. Mal som ho možnosť kúpiť bazárový za 550€.
V tom rozsahu ti tam svieti Sigma 70-200 F2.8, takže tú?
Ohľadom cien sem: http://kurtmunger.com/sony_minolta_af_lens_price_guideid221.html Ohľadom mentality predaja: Ty máš doma asi len Sony sklá, však?
Zrkadlovky Sony alpha
canon. Sony má dostatočnú ponuku objektívov , aj špecializovaný výrobcovia tamron a sigma ponúkajú v širokej škále pre sony bajonet.
Ináč, všetko najlepšie k včerajším meninám (sorry, včera som tu nebol...)...
Ináč, všetko najlepšie k včerajším meninám (sorry, včera som tu nebol...)...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa