Cokin ma v ponuke univerzalny kruzok P499
(´For lenses with non-standard diameters (or with damaged threads), there exists a so-called ”universal” ring. It is attached to the outside of the lens and will fit on all lenses under 75 mm (A Series), 84 mm (P Series) or 118 mm (X-PRO Series)´)
Zdravím, chcel by som sa spýtať, či je treba nejaký medzikus na setový objektív, ak ho chcem vybaviť CPL filtro. Jedná sa o Nikon D60 a objektív Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED AF-S DX(setový základný). Vopred Ďakujem.
Zdravím, chcel by som sa spýtať, či je treba nejaký medzikus na setový objektív, ak ho chcem vybaviť CPL filtro. Jedná sa o Nikon D60 a objektív Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED AF-S DX(setový základný). Vopred Ďakujem.
medzikus na co - na filter? pokiaľ dáš filter priemeru 52, tak nie...
Nikon D60 je velmi užitočná informácia...:)))
Stačí kupiť CPL na závit fíííí 52 mm a možeš CePeeLiť o tristo šesto...
Ako osadit filter?
(´For lenses with non-standard diameters (or with damaged threads), there exists a so-called ”universal” ring. It is attached to the outside of the lens and will fit on all lenses under 75 mm (A Series), 84 mm (P Series) or 118 mm (X-PRO Series)´)
http://www.mafra.sk/cokinkreativnysystemakosystemfunguje.html
Stačí kupiť CPL na závit fíííí 52 mm a možeš CePeeLiť o tristo šesto...
(ale nie, da sa, len musis pouzit medzikus - objektiv)
... musel som
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa