na zaciatku roka som vymenil noj kompakt za zrkadlovku C 550D. a zrazu mi nestaci, furt vyham a neviem sa rozhodnut. zobrat z bazaru 1D mark III co mi neodporucali lebo profi fotaky urcite vela pouzivali a len mozna vymena uzavierky moze znamenat velku investiciu alebo radsej nove 7Dcko. skor sa priklanam k tomuto nazoru.
ako na potvoru sa este nedaju zohnat asi ich este nik nevymiena
dajú. za 1000-1100 normálne idú...
ale ked máš lóve tak by som bral 1D mark III (ideálne IV), darmo že profi foťáky, ale tie foťáky sú aj stavané na takú záťaž aj konštrukčne aj ergonomicky. Plus závierku majú garantovanú na cca 300 000 cvakov, nie ako nižšie modely.
neviem veru typek mi hovoril ze kazdy fotak ma svoje vyhody ale hlavne ze zalezi kde s nim budem fotit pokial to nebudu ziadne extremy tak staci 7D, inak Mark ma vacsiu odolnost
neviem veru typek mi hovoril ze kazdy fotak ma svoje vyhody ale hlavne ze zalezi kde s nim budem fotit pokial to nebudu ziadne extremy tak staci 7D, inak Mark ma vacsiu odolnost
7D je v pohode šikovný športovo-reportážno-wildový, ale jednotková rada je jednotková rada :)
Novy alebo bazar
ale ked máš lóve tak by som bral 1D mark III (ideálne IV), darmo že profi foťáky, ale tie foťáky sú aj stavané na takú záťaž aj konštrukčne aj ergonomicky. Plus závierku majú garantovanú na cca 300 000 cvakov, nie ako nižšie modely.
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=124084
tak to si kúp radšej Hama tikital photo
...ani s mark-om to nebude bohviečo kým naň nenasadíš adekvátnu optiku...
...nuž, dobrá rada nad zlato...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa