Fórum » O TECHNIKE

kablová spúšť

Damush
Damush 2010-05-29 08:53:55+02
Dobrý, chcem sa opýtať, chcem si kúpiť neoriginal. kablovú spúšť k mojmu fotoaparatu canon 50D, či nemôže dojsť k nejakému poškodeniu používaním neoriginal.kablovej spúšte, keďže canon-spúšť mi príde drahá a chcem to teda riešiť neoriginalnou pre typy zrkadloviek c. 30D, 40D, 50D.... Ďakujem.

denySK
2011-10-19 21:54:52+02
príspevok od: Storness
Ja som si minuly mesiac objednal tuto:

http://www.ebay.com/itm/Shutter-Release-Remote-Cord-Canon-500D-450D-RS-60E3-/150641593687?pt=Camera_Camcorder_Remotes&hash=item2312f04d57

Na mojej 1100D vsetko funguje tak ako ma

presne tu istu znacku som objednaval i ja, ale na desiatkovu radu, a nefunguje..nuz nechapem co na tom nemoze fungovat, ved to je primitivne zariadenie,,,,asi bude konektor zly

landov
2011-10-20 12:31:14+02
príspevok od: beholder
...autoportréty nerobievam a potreboval som niečo na dlhú expozíciu BULB...

...k tej ironii:..........nikdy som sa o diaľkové spúšte nezaujímal a ozaj neviem, či sa to dá kupovať aj osobitne, keďže u spúšte meike je kábel na pevno...

ale BULB urobi aj infra...aspon moja original Nikon ML-3

landov
2011-10-20 12:40:24+02
príspevok od: paldixy
Keď sa to tu už spomína tak som si objednal káblovú spúšť na môj Olympus E-520, neoriginál cez internet z Košíc Mi.. Ma.. došla a po 2 mesiacoch odišla ,nasledovala reklamácia, čakal som na vybavenie 1,5 mesiaca poslali druhú, ktorá mi po pár nasadení odišla zasa,samozrejme JYC Čína. To už nejdem reklamovať kašlem na to. Aj tá zástrčka bola akási divná, vypadávala a bola značná vôľa. Tak som si z toho obchodu kúpil aspoň knihu o makrofoto od Harolda Davisa "Detail a makro" 4 strany zlepené.Takže spomínaní internet obchod predáva zrejme šmejdy. Nedoporučujem.
cez spominany internet som kupoval fiter Hoya UV PRO 1, vtedy mali moj rozmer najlacenjsi. Komunikacia OK, filter dosiel OK ...spokojnost. Ak budem kupovat cez nich cinsky tovar, tak som si vedomy rizika nefunkcnosti, ale za to spominany obchod naozaj nemoze.

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()