Zdravim chcel by som si kupit prvy stativ a kedze o nich viem malo tak som sa chcel opytat navas nazor na stativ Cullmann Nanomax 260 je za prijatelnu cenu akurat neviemako to je s kvalitou na nete som toho o nom vela nenasiel tak keby s nim niekto mal skusenosti tak by som bol rad ak by sa o ne podelil... vdaka
Pokial nekupuješ statív za 20€ tak by som si určite priplatil, pretože nie je zas tak lacný , ani kvalitný aby si nemusel do budúcna kupovať nový a drahší. Nekupoval by som statív na ktorom nie je vymenitelná hlava, a maximálne zaťženie by som troška naddimenzoval, sám pre seba chcem aby to udržalo 6 a viac kg, pretože treba počítať že výrobca si technické údaje trochu prikrášli. Je tu o tom dosť príspevkov ako aj inde. Sám pre seba trochu pozerám a ako optimálna suma sa mi javí tak 150€
Za tú cenu sa ti neoplatí, nemám sním osobné skúsenosti, ale aj tak lepšia a istejšia možnosť je Velbon (rada Sherpa) alebo Manfrotto. Ako napísal pufko, vymenitelná hlava sa do budúcna môže zísť. Rozhodnutie je na tebe.
Za tú cenu sa ti neoplatí, nemám sním osobné skúsenosti, ale aj tak lepšia a istejšia možnosť je Velbon (rada Sherpa) alebo Manfrotto. Ako napísal pufko, vymenitelná hlava sa do budúcna môže zísť. Rozhodnutie je na tebe.
no nasiel som aj velbon sherpu 550 asi o 8 ecka drahsiu taq som dost uvazoval lebo cenovo je fajn a na foto vyzera byt dost robustny ten stativ v reale som zatial nevidel...
no nasiel som aj velbon sherpu 550 asi o 8 ecka drahsiu taq som dost uvazoval lebo cenovo je fajn a na foto vyzera byt dost robustny ten stativ v reale som zatial nevidel...
Určite to bude lepšie ako ten Cullman. Používam Sherpu 750R a som spokojný. Celkovo táto rada sa teší pomerne veľkému úspechu kvôli pomeru cena / výkon a predávajú sa s fajn hlavou. Myslím že nemáš čo riešiť.
Určite to bude lepšie ako ten Cullman. Používam Sherpu 750R a som spokojný. Celkovo táto rada sa teší pomerne veľkému úspechu kvôli pomeru cena / výkon a predávajú sa s fajn hlavou. Myslím že nemáš čo riešiť.
okey vdaka za radu tak sa radsej rozhodnem pre tu sherpu :)
Ahojte. ked uz je tu Cullmann tema, nebudem zakladat novu... Co vravite na tento Cullmann? Zaujimalo by ma ako je na tom so stabilitou a absorbovanim vibracii. Vyzera to na dobre parametre za dobru cenu. Myslim ze do 100 EUR nenajdem nic ine vhodne a stabilne na makro (posadit nan chcem D90+nikkor 105 2.8)
stativ Cullmann
Co vravite na tento Cullmann? Zaujimalo by ma ako je na tom so stabilitou a absorbovanim vibracii. Vyzera to na dobre parametre za dobru cenu. Myslim ze do 100 EUR nenajdem nic ine vhodne a stabilne na makro (posadit nan chcem D90+nikkor 105 2.8)
http://www.cullmann.de/detail/id/magnesit-525-cb73.html
Dakujem za nazory
http://www.cullmann.de/en/detail/id/magnesit-525/hash/eaa5d36204eb4be090e5693f955c6685/cache/1.html
A 10 rokov zaruka.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa