chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti s tymto odpalovacom ak ano ake dakujem. http://phottix.cz/blesky-prislusenstvi/odpalovace-blesku/univerzalni-radiovy-spoustec-blesku-tetra-pt-04-ii.html
nedavno som kupil identicky akurat sa vola Blazzeo ,je to presne to iste bude ti fungovat s kazdym bleskom takze poho akurat necakaj veci ako TTL a este ze da sa zohnat za naozaj mensiu cenu ten moj stal 14e :)
mam podobny z ebay, cele ma to stalo par ecok... ETTL nefunguje, cize potrebujes blesk co ma manual... ma to strasnu vyhodu v tom, ze mozes pouzit stare blesky za par supov a kombinovat to... skusali sme tam hodit canon EX aj EZ nikonacke a vsetko mozne...super hracka za par korun...
Mam presne tento s dvoma prijimacmi a funguje uplne bez problemov. Jeden z prijimacov mi reagoval na nejaky iny signal v miestnosti (asi wifi), ale ked som to preladil na iny kanal (ma 4 kanaly), tak to uz slape... Mam ho kratko, ale zatial no problem. Jedinu vec, co mi trosku vadi je, ze set prijimac s namontovanym bleskom je velmi vysoky a su trosku problemy s dodatocnymi vecami ako je softbox a podobne. Po chvili skusania a montovania s roznymi drziakmi som aj toto vsak vyriesil. Odporucam dokupit drziaky, ak nemas moznost synchronizovat blesk cez synchrokabel (ak mas, tak staci zavesit tuto krabicku na pripojeny synchrac).
skusenosti s odpalovacom
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa