zdravim Vas. setovy objektiv ktory som nafasoval k nikonu d 80 mi zhruba po roku zacal vypovedat sluzbu, teda na stavovom displayi postupne vybehoval symbol (F--), a neskor sa uz nedal pouzit absolutne, mal som ho aj v oprave, cakal som nan 3mesiace!! setko bolo v poriadku no po 4 mesiacoch zase spekuluje. nechcem ho hned posielat, nemam na to nervy zase vsetko vybavovat a potom cakat pol roka... mate s tym niekto skusenosti, riesili ste to nejak po svojom. dakujem
mne ten znak vyhadzovalo pravidelne ked som zapol fotak. sice na inom objektive, ale potom som vygooglil ze to moze byt sposobene tym ked nieje dobre dotiahnuty objektiv resp. ked nedoliehaju alebo su neciste kontakty. odvtedy s tym nemam problem.
skusil som uz v setko,cistil som to peroxidom vodika, vseliako som to uz krutil a stale nic, iny kompatibilny objektiv ide v pohode, len tento ma serie. niekde som cital ze tieto setaky su v podstate s prepacenim plastove sracky ktore maju vydrzat presne rok mozno dva, tak uvidim snad nieco vymyslim. dakujem vam
Pozri sa, predsa na kazdeho a na vsetko sa vstahuje predsa zakon a urcity obchodny zakonnik. Treba si ho nastudovat a ked raz maju za povinnost ti to opravit alebo vymenit do 30 dni, treba to riesit a nie len mavnut rukou. A uz ked si myslis ze si v prave, kludne sa treba obratit aj na slovensku obchodnu inspekciu. Ak ti nepomohlo ani vycistenie a skratka ti ten objektiv blbne, tak nemoze byt dobry. Ako si hovoril o tych plastovych srackach, kym je ´sracka´ v zaruke, netreba co riesit...a tiez nie som si isty ked ti opravuju ten isty vyrobok niekolko krat, maju povinnost ti ho uz vymenit za novy kus.
skusil som uz v setko,cistil som to peroxidom vodika, vseliako som to uz krutil a stale nic, iny kompatibilny objektiv ide v pohode, len tento ma serie. niekde som cital ze tieto setaky su v podstate s prepacenim plastove sracky ktore maju vydrzat presne rok mozno dva, tak uvidim snad nieco vymyslim. dakujem vam
S peroxidom vodika nic nevicistis, leda zabijes bakterie. Co takto Kontox(Contox?) alebo iny sprej na kontakty? Niekedy aj kontakt, ktory vyzera OK po prejdeni kontoxom ´ozil´.
Inac ak ti do 30dni nedaju tovar z reklamacie, pytaj peniaze spat a kup to iste niekde inde.
nikon 18-135mm
Inac ak ti do 30dni nedaju tovar z reklamacie, pytaj peniaze spat a kup to iste niekde inde.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa