som nadrbaný či čo, keď vidím dve témy? či pre každé oko jednu? len v tom prípade mi ešte dve chýbajú...
každý týždeň sa niekto pýta na tie hajzlové trubky...namojdušu zaplatím banner navrchu, kde bude odpoveď na túto otázku, čo trápi celý svet...
je pravda, že opakovanie je matka múdrosti, ale toľko matiek nemajú ani v Hornbachu, ako je tu :o)
ja by som si za tie peniaze kúpil poriadne slúchadlá a ešte mi zvýši aj na balíček žuvačiek Orbit Peperrmint drážé v hodnote 0,59€ :o)
4autor: tu máš Tamron, linky v ňom ti dajú odpoveď i na Sigmu...rúra ako rúra :o)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=4633
sigmu som mal.na zaciatok posluzila,ked som sa dostal na jej hranice co bolo velmi skoro tak isla z domu....moja rada-ak nie su peniaze na objektiv tak potom tu sigmu niekde z bazaru,ale ak si narocna na kvalitu foto,spokojna nebudes....
sigmu som mal.na zaciatok posluzila,ked som sa dostal na jej hranice co bolo velmi skoro tak isla z domu....moja rada-ak nie su peniaze na objektiv tak potom tu sigmu niekde z bazaru,ale ak si narocna na kvalitu foto,spokojna nebudes....
S tým bazárom dobrý nápad. Možno by niekto, kto tie objektívy vlastní dal aj za odvoz :-)
mal som moznost odskusat tamron 70-300 makro na par dni,v kratkosti pomale,hlucne v pripade nudze a minima financii postaci,ale rozhodne po case skonci v kosi
Tamron 70-300 vs Sigma 70-300
každý týždeň sa niekto pýta na tie hajzlové trubky...namojdušu zaplatím banner navrchu, kde bude odpoveď na túto otázku, čo trápi celý svet...
je pravda, že opakovanie je matka múdrosti, ale toľko matiek nemajú ani v Hornbachu, ako je tu :o)
ja by som si za tie peniaze kúpil poriadne slúchadlá a ešte mi zvýši aj na balíček žuvačiek Orbit Peperrmint drážé v hodnote 0,59€ :o)
4autor: tu máš Tamron, linky v ňom ti dajú odpoveď i na Sigmu...rúra ako rúra :o)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=4633
...pokiaľ si canon-ák alebo nikon-ák....došetri radšej na originál......tu by som taktiež prezrel inzeráty.....dajú sa zohnať veľmi výhodne...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa