Zdravim prave som si kupil novy samsung WB650 s gps. Nemate niekto skusenosti s tym ako vlozit mapy ktore som si stiahol z oficialnej stranky? Za rady vopred dakujem
dakujem za rady naozaj som si to nevsimol ale velmi mi pomohol aj video navod na oficialnej stranke... este sa chcem spytat nemate niekto skusenosti s tym ci nieje nejaka komponentna mapa na slovensko lebo na tej stranke s kade sa stahuju mapy je vsetko ostatne iba slovensko chyba to ma trosku nahnevalo :( dakujem za rady
no tie mapy sú vo formáte *.bgf...isto sú konvertory na prevod mapových podkladov do iného formátu...už len zistiť,ktorý to dokáže a zároveň vie otvoriť napr. iGO podklady alebo niečo iné...potom to možno bude fungovať - teda že to foťák načíta...alebo sa treba presťahovať do okolitých štátov, podľa jazyka asi Čiech, na to mapy sú :o))
:D nooo ved to je zaujimave ze je tam cela europa okrem slovenska ktore je tiez odberatelom samsung vyrobkov no uvidim co sa bude dat robit skusim nieco vymysliet diky za radu este raz velmi ste mi pomohli
Samsung WB650
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa