Čaute takže chcem kúpiť dig. fotoaparát kompakt do 250€. Mám vybraté
Canon Powershot SX200 IS
Panasonic Lumix DMC-TZ7
ale neviem sa rozhodnúť, že ktorý si mám zobrať. Pozeral som na internete rôzne testy, recenzie a v jednom vyhral Canon a v druhom zase Lumix. Poradíte mi aký by som mal zobrať. Je ešte aj novší model od TZ-7, čo naň vravíte? Prípadne poradte nejaký iný foťák :) Ďakujem za odpovede.
no ďakujem za radu ale nejako sa mi nepáči ten Nikon :) tak zoberem nakoniec asi ten Lumix nabudúci týždeň idem do shopu ho kuknúť že či ho tam majú a keď nie tak odniekal objednám :) tak ďakujem za rady.. tu asi karma nieje čo? by som ti dal + :-D
no ďakujem za radu ale nejako sa mi nepáči ten Nikon :) tak zoberem nakoniec asi ten Lumix nabudúci týždeň idem do shopu ho kuknúť že či ho tam majú a keď nie tak odniekal objednám :) tak ďakujem za rady.. tu asi karma nieje čo? by som ti dal + :-D
koho zabilo? :o))
ešte to by mi chýbalo, aby tu karma bola, to by som už bol dávno mŕtvy :o)))
slušne si poďakoval, to stačí a najväčšia karma bude pre mňa, keď ho kúpiš...dovtedy je stále šanca, že začneš špekulovať a kolotoč začne znovu :o)
hh ty tu nie si asi moc oblúbený alebo sa ľúbiš hádať :D..keď ho kúpim tak napíšem že ktorý to je ten vyvolený ;-)..
som nevedel, že musím byť obľúbený :o) asi akože sélebrita či superstar či ako :o)
hádať sa? na to nie je dôvod...na diskusiu je vždy :o) teším sa už teraz a všetci s tebou ;o)
a chcem sa ešte spýtať že prečo by si nezobral ten TZ-8 ?
tie nizsie parove rady, ako je TZ4 k TZ5, alebo TZ8 k TZ10 maju jednak mensi cip 1/2.5´ voci 1/2.33´ (sice maly rozdiel, ale predsa) a nemaju ho multi-aspect. ked na svojej TZ5 menim pomer stran 4:3, 3:2, 16:9, nie je to len orez, obrazok som nenasiel, ale LX3 to ma podobne, akurat ma trosku vacsi cip. Mam TZ5 a je to vyborne cvakatko niekam na party, alebo firemne akcie, skryjem do vrecka, po vypnuti vsetkych zvukov je tichy a obrazova kvalita sa tiez celkom da (a to je rocnik 2008 tusim)
b.a.f.o.a.r.t. neboj sa kúpim čierny ;).
wayne díky za info :) písal som si dneska s 2 kamošmi že ktorý by si ony vybrali a obidvaja povedali že Canon :D.. som chytil trošku nervy už, lebo tu mi radíte Lumix aj na inom fóre Lumix a tak.. ale ja ich nepočúvam a kúpim fakt ten Lumix. Nech už ho mám doma yeaah :)
canon hej, lebo kdesi poculi ze najlepsie fotaky robi canon. mozno zrkadlovky, ale urcite nie kompakty, hra sice na vysoke priecky ale kompakty/hybridy valcuje panasonic... v konecnom dosledku je vystup z kompaktu... no... ako vystup z kompaktu, a je jedno ci je to maly ultrakompakt alebo ultrazoom, ak maju minimalne porovnatelnu (identicku) velkost cipov a podobnu svetelnost, bude vystup bez nejakych extremnych rozdielov...
čaute takže mám zlé správy.. šiel som do shopu že nevedia kedy ho budú mať na sklade, takže by som si ho objednal z internetu. Vedeli by ste mi poradiť nejaký internetový obchod lacný? a chcel by som sa spýtať, že akú pamäťovku by ste brali. Bude mi stačiť 2 GB, a akú značku? Pretože nechcem mať foťák za 250€ a pamäťovku nejakú shit ktorá bude pomalá a tak..
to čo je to karma? dá sa to piť? neni to moc silné?
to je iba pre dospelých, deťom do 26 rokov sa to nemôže podávať ;o))
a inak je to chorvátska skupina, ktorá mala v roku 2001 veľký letný hit Sedam Dana a tri roky na to Malo Pomalo :o)
http://www.youtube.com/watch?v=1DCcuIk3E7k
http://www.youtube.com/watch?v=52gqM5BI7go
neviem, o čom sa tam spieva, ale ja južanské pesničky žeriem, strašne melodický jazyk :o)
Fotoaparát do 250€
ešte to by mi chýbalo, aby tu karma bola, to by som už bol dávno mŕtvy :o)))
slušne si poďakoval, to stačí a najväčšia karma bude pre mňa, keď ho kúpiš...dovtedy je stále šanca, že začneš špekulovať a kolotoč začne znovu :o)
hádať sa? na to nie je dôvod...na diskusiu je vždy :o) teším sa už teraz a všetci s tebou ;o)
wayne díky za info :) písal som si dneska s 2 kamošmi že ktorý by si ony vybrali a obidvaja povedali že Canon :D.. som chytil trošku nervy už, lebo tu mi radíte Lumix aj na inom fóre Lumix a tak.. ale ja ich nepočúvam a kúpim fakt ten Lumix. Nech už ho mám doma yeaah :)
K drahšej bude treba ešte lepšiu, ešte rýchlejšiu a ešte menej shitnejšiu kartu.
ináč ked nájdeš digi kompakt Leicu za 250 € daj vedieť ok?
a inak je to chorvátska skupina, ktorá mala v roku 2001 veľký letný hit Sedam Dana a tri roky na to Malo Pomalo :o)
http://www.youtube.com/watch?v=1DCcuIk3E7k
http://www.youtube.com/watch?v=52gqM5BI7go
neviem, o čom sa tam spieva, ale ja južanské pesničky žeriem, strašne melodický jazyk :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa