Ahojte,zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s padom zrkadlovky, ci to malo alebo nemalo vpliv, mam totiz dilemu ci kupit telo o ktorom viem ze padlo, ale je funkcne, ci sa to moze neskor prejavit.Dik
300D aj 350D mi padli niekolko krat a ziadny problem vo funkcnosti som nezaznamenal. Horsie to byva s objektivmi. Fotoaparat ma jedinu pohyblivu cast zrkadlo a uzavierku a ked tie funguju dobre (zaostruje spravne a fotografia je exponovana cela) tak by mala byt funkcnost OK, ak nie je nieco dolezite poskodene navonok.
Davam si maximalny pozor na fotak a iba raz pred mesiacom som ho volne polozil na lavicku. Samozrejme hned spadol z vratkej lavicky. No a samozrejme na kamen :)
Hned som nasadil testy, vsetko funguje ako ma.
Rada XXD a vyssie su konstruovane aby aj nieco vydrzali.
hh ja som mal opacny prpad vytahoval som fotak z puzdra drzal som ho za tu snurku a iba jemne som s nim buchol do lavicky a hned bol pokazeny blesk..........ale nastastie v Nikone boli taky dobry a vyreklamovali hh mozno preto ze to nemalo ziadnu kozmeticku chybu
ahojte , mne sa stal podobný prípad. Mám sony A200 a padla v puzdre z pol metra na betón - objektívom kolmo dolu. Odvtedy je obraz v hladáčiku akoby horizontálne posunutý oproti náhladu vyslednej fotky na LCD a pri zapnutí ´zavrčí´ motorček dlhšie ako pred pádom, asi tak 3s. Vie mi niekto poradiť čo sa mohlo poškodiť? Okrem spomínaných problémov je v poriadku -žiadne vonkajšie známky pádu. Nasadený bol seťák 18-70, posunutý obraz je aj pri druhom objektíve 75-300.
ahojte , mne sa stal podobný prípad. Mám sony A200 a padla v puzdre z pol metra na betón - objektívom kolmo dolu. Odvtedy je obraz v hladáčiku akoby horizontálne posunutý oproti náhladu vyslednej fotky na LCD a pri zapnutí ´zavrčí´ motorček dlhšie ako pred pádom, asi tak 3s. Vie mi niekto poradiť čo sa mohlo poškodiť? Okrem spomínaných problémov je v poriadku -žiadne vonkajšie známky pádu. Nasadený bol seťák 18-70, posunutý obraz je aj pri druhom objektíve 75-300.
S podobnym pripadom (co sa posunutia obrazu tyka) som sa stretol pri minolte 5D, ktora mala pokazeny stabilizator... ktovie ci sa nejako neposkodil pri tom pade...
Pad zrkadlovky
Hned som nasadil testy, vsetko funguje ako ma.
Rada XXD a vyssie su konstruovane aby aj nieco vydrzali.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa