Ahojte, mam fotoaparat Olympus Stylus uTough 6000. K problemu: fotoaparat sa da zapnut iba v mode prezerania fotografii, v ostatnych modoch fotoaparat funguje tak, ze LCD je aktivny, podsvietenie ide, ale po par sekundach sa vypne. Skusil som update firmawaru, ale stale robi to iste. Pri zapnutom reproduktore tesne pre vypnutim niekolkokrat pipne. Neviete ci by sa nedal nejak nainstalovat nanovo firmware alebo nejak vyriesit tento problem? Za odpovede vopred dakujem...
chcem sa opýtať: tam idú nejaké typizované batérie alebo klasika tužkové?
..nechcem sa v tom moc šprtať, týmto veciam nijak moc nerozumiem, tak to skúsim len jednoducho, inak ani neviem :)...
..totiž...režim prehliadania si vyžaduje menej energie ako fotenie...pri prepnutí tam asi dochádza k výkyvom energie a nestačí to na chod...niečo podobné som pár krát počul...preto sa pýtam aké baterky, lebo nejaké typizované by tento problém nemali mať...ak sú to normálne, treba asi skúsiť nejaké iné, možno s vyššou kapacitou...ak sú hentie staré, môže to byť asi aj tým....
...ak píšem bludy, prosím opravte ma, rád sa nechám poučiť
Na mojom digitale (Canon Powershot S2IS) sa mi stalo presne to iste. U mna to bol problem tak ako pises. Fotoaparat bezi na 4 tuzkove baterky. Boli uz znacne opotrebovane (cca. 1 rok) a mali aj slabsi vykon. Kupil som nove a vykonnejsie a fotak funguje doteraz. Nie je to vsak pravidlo, no za pokus to stoji. Ak nie, mozem odporucat iba navstivit servis alebo dat reklamovat ak je v zaruke.
Problem Zo zapnutim fotoaparata
..nechcem sa v tom moc šprtať, týmto veciam nijak moc nerozumiem, tak to skúsim len jednoducho, inak ani neviem :)...
..totiž...režim prehliadania si vyžaduje menej energie ako fotenie...pri prepnutí tam asi dochádza k výkyvom energie a nestačí to na chod...niečo podobné som pár krát počul...preto sa pýtam aké baterky, lebo nejaké typizované by tento problém nemali mať...ak sú to normálne, treba asi skúsiť nejaké iné, možno s vyššou kapacitou...ak sú hentie staré, môže to byť asi aj tým....
...ak píšem bludy, prosím opravte ma, rád sa nechám poučiť
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa