Takze dnes som konecne dostal do ruk ipad camera connection kit. iPad uz mam nejaky cas takze som mal dost casu ho spoznat. Dufal som ze bude moja nahrada namiesto netbooku a mal som pravdu. iPad sam o sebe ma fantasticku screen. Import fotiek do ipadu je uplne jednoduchy a rychly. Mam D90 tak som to hned vyskusal. Raw a hd video ziaden problem. Ziadne sekanie vsetko krasne rychle. Jednoznacne pre mna naj vec pre fotografovanie. Mam asi vsetke produkty od Apple no iPad je urcite naj.
Neviem si predstavit na co by mi bolo 100GB. No ale tebe mozno ano. Ved len 20GB je cca 2000RAW fotiek a to je pre mna az az. Uz teraz tam mam skoro vsetke fotky z dovoleniek atd cca 3000-4000 jpg´s. A stale kopec miesta na nove foto. No profikom to mozno stacit nebude to ti verim.
Len si myslim ze niektore Apple produkty su dobre. Niektore veci su super ine nie az tak dobre, ale iPad sa mi velmi paci.Zatial iPad viac menej funguje len ako ulozny priestor na fotky a drobnu upravu fotiek.Ale pracuje sa na applikacie ktora prepoji iPAd s fotakom a bude takto pracovat live. Cital som o tom niekde no nie a nie najst ten clanok.Ale verim ,ze urcite bude.
no ja mam jeden jediny produkt od apple a to iphone a nikdy v zivote nic nefunguje navigacia , import raw fotiek nerobim no hruza cely apple pre americanou, ktory si kupia vec a su ochotny platit za kazdu aplikaciu.
No je zaujimave ze mavas tie problemy s iPhonom. Ja som mal vsetke modely zatial a poslesdny 3GS super taktiez. Ano apple politika je niekedy dost zvlastna ale to je marketing.A ako vidime dari sa im. A ak pouzivas navigaciu v aute tak problem moze byt aj ten ze vrstvy v tvojom skle doslovne odrazaju signal. Najdes na nete toho vela o tom. Ale neberiem ti tvoj nazor. Sto ludi sto chuti.
Ked uz sme pri iPhone tak jeho obmedzenost na iTunes a synchronizaciu je otras. Ovladanie a rychlost je sice super ale akonahle chcem nieco do iPhonu dostat tak narazam na problemy. Pocuvanie MP3 som kvoli iTunes radsej ozelel. Ak si chcem kuknut videou musim ho prekonvertovat. Zvonenie to iste, na klasicku mp3 mozem zabudnut. No a dnes riesim sposob ako dostat do neho PDF fotoknihy, ktore by som v nom chcel mat ale aj to vyzera na obrovsky problem.
Plne suhlasim aj ja nadavam na iTunes. Ale vies aky je hlavny dovod preco to apple takto robi?? Je to kvoli autorskym pravam. Preto nesluzi ani ako klasicky USB disk. Preco sa neda cez bluetooth nic skoro poslat lebo ludia by si takto posielali mp3-jky.Co aj robia na inych telefonoch. Mas uplne vo vsetko pravdu a plne s tebou suhlasim ale ked si to zoberieme po tej spravnej a legalnej stranke apple robi to co by mali robit aj ostatny vyrobcovia telefonov.
Kolko pesniciek a filmov mas legalne zakupenych ?? :-)))
To je len recnicka otazka ale vies urcite na co narazam a takto som na tom aj ja. :-)
iPad a camera
Pre mna zatial best ostava Mac Air.
.
To sa chváliš, alebo ľutuješ?
(a) apple fanboy
(b) platený marketér apple
Uhádol som?
Kolko pesniciek a filmov mas legalne zakupenych ?? :-)))
To je len recnicka otazka ale vies urcite na co narazam a takto som na tom aj ja. :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa