Takze dnes som konecne dostal do ruk ipad camera connection kit. iPad uz mam nejaky cas takze som mal dost casu ho spoznat. Dufal som ze bude moja nahrada namiesto netbooku a mal som pravdu. iPad sam o sebe ma fantasticku screen. Import fotiek do ipadu je uplne jednoduchy a rychly. Mam D90 tak som to hned vyskusal. Raw a hd video ziaden problem. Ziadne sekanie vsetko krasne rychle. Jednoznacne pre mna naj vec pre fotografovanie. Mam asi vsetke produkty od Apple no iPad je urcite naj.
no tak nejako som to mal na mysli. a ako vravi IceDive1, ako mladomanzela v den svadby nikto nepresvedci, ze si zobral zlu zenu, aj tu je akakolvek dalsia debata zbytocna.
a k Apple: Apple ma vlastnu filozofiu a stale viac (mam iPhone) mi to sedi s americkymi filmami. Aby sa predislo nahodnej nekompatibilite, tak tu funkcionalitu odstranime/obmedzime/zakazeme. To je styl Apple a s tym nic nenarobime. To, ze kazde vino alebo kava chuti/nechuti roznym ludom, neznamena, ze je zle alebo dobre, je to subjektivne, kazdy podla svojej chuti
iPad a camera
a k Apple: Apple ma vlastnu filozofiu a stale viac (mam iPhone) mi to sedi s americkymi filmami. Aby sa predislo nahodnej nekompatibilite, tak tu funkcionalitu odstranime/obmedzime/zakazeme. To je styl Apple a s tym nic nenarobime. To, ze kazde vino alebo kava chuti/nechuti roznym ludom, neznamena, ze je zle alebo dobre, je to subjektivne, kazdy podla svojej chuti
Alebo ´jailbreak to be free´.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa