No ved prave, ze ked viem dobre tak nie je, ale niektore stranky ma mylia. Napr. tato: http://shop.ephoto.sk/katalog/objektivy/telezoomy/canon-ef-70-200-mm-f-4l-usm.html :DD
ta snad ephotoshop.sk neje za opicami :P . Ja len preto ze sa tam ´podpisal´ Karol. Jasne ze kazdy sa moze pomylit, ved sme ludia. Hlavne ked sa to len okopiruje od distributora. :)
Utesnene su len verzie 70-200 so stabilizatorom, novinarsky skriatok sa nevyhyba ani e-shopom.
Tiez jedna perlicka:
http://shop.ephoto.sk/canon-mp-e-65-mm-f-2-8-1-5x-macro-usm.html
Pri tomto objektive bez AF tiez urcite nie je USM ostrenie (uz som na tu chybu 2x upozornoval):-)
Ked uz sa tu o nom bavite, je to aspon trocha utesnene ? Chcem to dat na 40D, ten je odolny voci prachu a dazdu, aspon teda trocha... Doteraz som nemal problem s fotenim v dazdi s C10-22 tak ma zaujma ci nejaku tu prehanku vydrzi aj 70-200/4. Dik.
Ked uz sa tu o nom bavite, je to aspon trocha utesnene ? Chcem to dat na 40D, ten je odolny voci prachu a dazdu, aspon teda trocha... Doteraz som nemal problem s fotenim v dazdi s C10-22 tak ma zaujma ci nejaku tu prehanku vydrzi aj 70-200/4. Dik.
Si nie je vobec, lebo jeden znamy nadava, ze je plny prachu a to ho nema dlho, ale zas foti rally:P Takze si myslim ze proti vode ani trosku nepomoze. A dufam ze Karola som sa nedotkol, nemyslel som to zle (ked to tak nahodou vyznelo) :)
ja som s nim fotil aj v lejaku a aj v prasnom (motocros) telo 7D zatial nemam ziadny problem ono zase na tom tubuse nemas vela miest kade by mohli necistoty alebo vlhkost preniknut oproti nejakemu vysuvaciemu sklu je to neporovnatelne
Mám otázku ale vopred sa ospravedlňujem ak som to zduploval ;) , ale nenašiel som porovnanie TAMRON SP AF 70-200MM F/2.8 DI LD PRO WS Canon 70-200L f4 bez IS.... dakujem
Mám otázku ale vopred sa ospravedlňujem ak som to zduploval ;) , ale nenašiel som porovnanie TAMRON SP AF 70-200MM F/2.8 DI LD PRO WS Canon 70-200L f4 bez IS.... dakujem
canon je canon...f/2,8 je f/2,8...zvaz ci potrebujes taku svetelnost...ak nie...ber 70-200 f/4...mensi...a najme lahsi :)
z vlastnych skusenosti ani jeden.... 70-200/4 (bez IS) je objektiv pre ludi, ktori chcu mat biele sklo s cervenym pruzkom...
tamron mi osobne strasne nesedel v ostreni a hlavne v tom hluku co pri tom vydaval.
osobne som mal 70-200/2.8 sigmu a teraz canona (bez IS) a s oboma som fotil v podmienkach kde ini schvavali fotaky a nic sklam nebolo. Sigma je alternativa, treba vyskusat kupovany kus a ratat s tym, ze ma maksiu kresbu
Neviem, či tým chceš povedať, že 70-200 F/4 L je nanič, alebo čo, ale keďže ho máš, myslím, že vidíš, akú má perfektnú kresbu. To, že to nejde v horšom svetle ešte neznamená, že je to niečo zlé. V tej cenovej kategórii najlepšie čo existuje, myslím si.
70-200/4 (bez IS) je objektív pre ľudí, ktorí skrátka nemajú toľko peňazí aby si kúpili to isté s IS, alebo ak IS nepotrebujú, tak f/2,8. To je aj môj prípad a na moje motoristické hobby mi 70-200/4 bez IS stačí.
Neviem, či tým chceš povedať, že 70-200 F/4 L je nanič, alebo čo, ale keďže ho máš, myslím, že vidíš, akú má perfektnú kresbu. To, že to nejde v horšom svetle ešte neznamená, že je to niečo zlé. V tej cenovej kategórii najlepšie čo existuje, myslím si.
ja mam canon 2.8 bez IS...
canon 70-200/4 bez IS je velmi zly objektiv... je to sice ´Lko´ ale dovolim si tvrdit ze 75-300 IS ma lepsiu kresbu
Canon 70-200L f4 bez IS
Tiez jedna perlicka:
http://shop.ephoto.sk/canon-mp-e-65-mm-f-2-8-1-5x-macro-usm.html
Pri tomto objektive bez AF tiez urcite nie je USM ostrenie (uz som na tu chybu 2x upozornoval):-)
tamron mi osobne strasne nesedel v ostreni a hlavne v tom hluku co pri tom vydaval.
osobne som mal 70-200/2.8 sigmu a teraz canona (bez IS) a s oboma som fotil v podmienkach kde ini schvavali fotaky a nic sklam nebolo. Sigma je alternativa, treba vyskusat kupovany kus a ratat s tym, ze ma maksiu kresbu
canon 70-200/4 bez IS je velmi zly objektiv... je to sice ´Lko´ ale dovolim si tvrdit ze 75-300 IS ma lepsiu kresbu
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa