Dobrý deň.Prosim vás vedel by mi niekto poradit strašne rozmýšlam nad kupou telezoomu Nikon AF-S 70-300 mm f/4,5-5,6G ED VR + Nikon TC-20E III ci je to vhodné alebo dobré viem že väcsina TC čka nemá v oblube alebo ich hodnotí negatívne.Dakujem za všetky odpovede...
p.s.2 : TCka ma rad a dokonca ich aj pouzivam. ale podla moznosti so svetelnymi objektivmi (f2.8) pre ktore su urcene a dokonca sa daju aj na ne nasadit
no viete toto mi poradil kamarat a jak sa hovori doveruj ale preveruj tak som sem napisal ze ci to je vlastne mozne ani mne sa to nezdalo proste som sa musel uistit,hladám taký objektív ktory je dobrý na fotografovanie zvierat ale neviem sa rozhodnúť či sigma,nikon,tamron poradte
no viete toto mi poradil kamarat a jak sa hovori doveruj ale preveruj tak som sem napisal ze ci to je vlastne mozne ani mne sa to nezdalo proste som sa musel uistit,hladám taký objektív ktory je dobrý na fotografovanie zvierat ale neviem sa rozhodnúť či sigma,nikon,tamron poradte
ak hladas ´lacnejsie´ riesenie asi Tamron 70-200/2.8 a TC od Tamronu - nemam osobne skusenosti, pouzivam len originalne skla, ale Tamron je asi najlepsia 3th party volba ...
toto je spickove sklo .... pouzivam ho tak raz za 5 mesiacov - takze ak chces, je na predaj, takmer nepouzivane. Inac ale kresebne spickova uroven, lepsie nez nikor 70-300.
Celkovo ale nedoporucujem TC k inemu zoomu nez k 70-200/2,8. To je jediny, ktory je aj na TC stavany, vsetko ostatne je o nicom (somzrejme nemyslim v tejto kategorii pevne skla).
nikkor 70-300mm
p.s. : co tak korcule?
70-200 + TC17
si ďalší člen ktorý chce fotiť wild za 250 €...
foto : D300 + 80-400, f5.6 @ 400mm
len pre uplnost : TC nan nenasadis
Celkovo ale nedoporucujem TC k inemu zoomu nez k 70-200/2,8. To je jediny, ktory je aj na TC stavany, vsetko ostatne je o nicom (somzrejme nemyslim v tejto kategorii pevne skla).
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa