Ahojte! Potrebujem radu ohladne blesku. Mam moznost kupit nikon SB-80DX alebo SB-600. Ten SB-80 neviem ci funguje na 100% ale podla navodu by mal, Len neviem ci vsetky funkcie. Dakujem
Kedze som zaciatocnik tak nerozumiem tomu ttl. Je to nejake vymeriavanie objekt- fotak a podla toho reaguje blesk? V automate blisne podla toho aku silu mam nastavenu manualbe? Sorry sa otazky ale nikde som sa to nedocital. Dakujem
ten menší prepal cez vlasy tam nemusel byt , škoda
:D
1. nie sme v galerke :)
2. prepaly vo vlasoch a pri protisvetle nie su problem, sice je ako vsimam pre par jedincov na ephote
3. ked to hodis napr do LR tak zistis ze prepalenych je asi 10 bodov v tych vlasoch
Podarilo a neraz. :) Vcera rano som testoval 80cm softbox Lastolite. Tak tu je jedna fotecka. Pouzita bola SB600ka o ktorej je aj toto vlakno takze sme v podstate k veci. A sry za osatenie mojej priatelky ale oboch som ich stiahol z chodby po rannej hygiene. :)
Podarilo a neraz. :) Vcera rano som testoval 80cm softbox Lastolite. Tak tu je jedna fotecka. Pouzita bola SB600ka o ktorej je aj toto vlakno takze sme v podstate k veci. A sry za osatenie mojej priatelky ale oboch som ich stiahol z chodby po rannej hygiene. :)
k téme asi toľko, ak chceš blesk používať na tele štandardným spôsobom tak SB600 lebo máš zabezpečenú plnú spoluprácu a pokiaľ ide o tú SB80 tak tá by sa mi hodila k tým čo už mám, tak daj predajcovy môj kontakt
Blesk k Nikonu D 5000
1. nie sme v galerke :)
2. prepaly vo vlasoch a pri protisvetle nie su problem, sice je ako vsimam pre par jedincov na ephote
3. ked to hodis napr do LR tak zistis ze prepalenych je asi 10 bodov v tych vlasoch
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa