Dobry den,
mam zaujem kupit objektiv SIGMA 150mm 2,8 macro. Predajca sa ma opytal ci mam zaujem o:
Sigma EX 2,8/150 DG Macro alebo
Sigma EX 2,8/150 FT HSM APO
prosim vedeli by ste mi poradit v com je rozdiel, kedze aj Sigma ma na svojej CZ stranke len jeden objektiv a to s oznacenim "150 mm F2.8 EX APO DG HSM"
Dakujem
pokazila sa ti platňa? vypni repeat ;o) keďže som prudko inteligentný, tak som pochopil (nečakane), ale chalanisko sa len snažil zdôrazniť úroveň svojich znalostí, na tom nie je nič zlé :o) a na druhej strane uznaj, že je originálny :o) veď kto si už dá do nicku 3x to isté...teda okrem xxx :o)
Dobry den,
mate pravdu, uz som raz na tomto fore pytal na Sigmu 150 mm. Co sa tyka uzivatelskeho mena, kedze som amater a 1 a 2 slovne boli uz obsadene pouzil som 3 slovne spojenie.
Co sa tyka mojej otazky/prosby - predavac mi skutocne ponukol dva objektivy SIGMA 150 mm s roznym oznacenim. Dakujem uzivatelovi s menom stano.stano -ktory dal link na ephoto a podla info z tohto linku mi pravdepodobne ponukal variantu pre iny fotoaparat ako NIKON.
Na zaver len tolko, pytam sa mozno podla Vas dokola na to iste ale fotografovanie ma nezivi, mam to len ako zabavu a preto sa radsej viackrat opytam nez kupim.
Tymto by som sa chcel podakovat vsetkym, ktory maju trpezlivost (a to nielen na mna).
este raz vdaka uzivatelovi stano.stano. Vdaka jeho navodu som sa nakoniec dopracoval k tomu co znamena skratka ´FT´ v oznaceni objektivu SIGMA 150 - nasiel som informaciu, ze takto su oznacene objektivy pre ´Mounting Type - FT (Four Thirds)´.
Rozdiel v oznaceni objektivov
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/vyber-fotoaparatu/svet_skratiek/
alebo predaval este minuly mesiac korcule a upgradol cez holiace strojceky a kozmodisky az do oddelenia foto?
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=4341&action2=showComment&commentId=90946#comments90946
?
mate pravdu, uz som raz na tomto fore pytal na Sigmu 150 mm. Co sa tyka uzivatelskeho mena, kedze som amater a 1 a 2 slovne boli uz obsadene pouzil som 3 slovne spojenie.
Co sa tyka mojej otazky/prosby - predavac mi skutocne ponukol dva objektivy SIGMA 150 mm s roznym oznacenim. Dakujem uzivatelovi s menom stano.stano -ktory dal link na ephoto a podla info z tohto linku mi pravdepodobne ponukal variantu pre iny fotoaparat ako NIKON.
Na zaver len tolko, pytam sa mozno podla Vas dokola na to iste ale fotografovanie ma nezivi, mam to len ako zabavu a preto sa radsej viackrat opytam nez kupim.
Tymto by som sa chcel podakovat vsetkym, ktory maju trpezlivost (a to nielen na mna).
este raz vdaka uzivatelovi stano.stano. Vdaka jeho navodu som sa nakoniec dopracoval k tomu co znamena skratka ´FT´ v oznaceni objektivu SIGMA 150 - nasiel som informaciu, ze takto su oznacene objektivy pre ´Mounting Type - FT (Four Thirds)´.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa