Zdravim Vas, chcem sa opýtať všetkých, či ste sa nestretli s tým, že sa vám objektív trošičku hýbe v bajonete, keď je uchytený vo foťáku. Nie je to veľký pohyb ani milimeter, ale je tam cítiť určitú vôlu a zaujíma ma, či je to bežné, alebo by ten objektív mal držať na pevno.
Čo mám origoč Nikkor , tak tie majú také gumové, že tesnenie okolo bajoneta a tie sa mi nevôlujú....Tamron sa už hýbe....ale hýbe sa aj Pampúchová Canon štyristovka , tak mi je to jedno....a keď to bude jedno aj tebe tak sme už štyria , lebo Grankovi a Pampúchovi je to tiež jedno....možno sa ešte niekto ozve ...bude nás viac....:))))
Čo mám origoč Nikkor , tak tie majú také gumové, že tesnenie okolo bajoneta a tie sa mi nevôlujú....Tamron sa už hýbe....ale hýbe sa aj Pampúchová Canon štyristovka , tak mi je to jedno....a keď to bude jedno aj tebe tak sme už štyria , lebo Grankovi a Pampúchovi je to tiež jedno....možno sa ešte niekto ozve ...bude nás viac....:))))
Vôla v bajonete
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3216
normálna vec, nerieš :o)
Bude vám to všetkým stále sedem?
Lietadlo na obrázku normálne letelo horizontálne, ale keďže sa trochu otočil objektív vplyvom vôle tak sa celý obraz otočil o niekoľko stupňov.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa