zdravim vsetkych, ohliadam sa po nejakej lacnej alternative gripu pre moju D80, nasiel som toto: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31891
poprosim nejake nazory a rady, diky moc
Kolega mi na pár dní požičal neoriginálny grip od inej značky (nie od tej, na ktorú sa pýtaš) a grip fungoval správne. Nemá žiadne doplňujúce funkcie, takže by mal pracovať správne.
uz som objednal novy Meike za 55€, coz si myslim je na novy so zarukou prijemna cena, vsade kde som hladal, bol o dost drahsi, dokonca aj dealextreme.com
takze, grip je doma, som velmi spokojny po par dnoch, je pevny, nic nevrzga, vsetko funguje ako ma, az na jednu drobnost.. a to je drziak na AA baterie, ktory ked vsuniem do gripu a zatvorim dvierka, tak hlasi vybite baterie.. ked su dvierka pootvorene, vsetko je OK.. neviete v com je chyba?
takze, grip je doma, som velmi spokojny po par dnoch, je pevny, nic nevrzga, vsetko funguje ako ma, az na jednu drobnost.. a to je drziak na AA baterie, ktory ked vsuniem do gripu a zatvorim dvierka, tak hlasi vybite baterie.. ked su dvierka pootvorene, vsetko je OK.. neviete v com je chyba?
Len tak medzi rečou, máš vo foťáku nastavený správny typ použitých batérií?
samozrejme, az taky negramotny som neni ;) ako vravim, blbne to az ked uplne uzamknem dvierka.. ked su otvorene a drziak na AA neni uplne pritlaceny, tak je to OK..
Alternativa namiesto MB-D80
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa