Prosim nemoze mi niekto poslat fotku v raw formate na iso1600 a 800 nejde mi o motiv ale chcem vidiet realny vystup. Googloval som ale raw som nenasiel a jepeg ma nezaujima. Moj e-mail_ marko77@post.sk Uvazujem nad tym to fotakom kedze na novu 5D mark nemam rozpocet. Vopred dakujem.
A je podla vás dobrá kombinácia Canon 5D a objektív Sigma 50mm f2,8 EX DG macro ???????
Tiež by som chcel prejsť na tuto zrkadlovku,ale nechcem zakladať zbytočne novú tému. Teraz mám 30D. Dakujem.
Makráče od sigmy sú všeobecne dosť slušne hodnotené, akurát 50mm mi na makro príde dosť krátke.
Ja s ním fotím s Canon 30D hlavne objekty vo veľkosti 20 až 40cm-ryby-,prípadne aj portréty. Na klasické makro mi je jasné,že budem musieť niečo dokúpiť,asi 105mm.Najskôr ale nové telo.....
Ja som mal tu 50tku makro skvela a ostra akurat ti nepoviem ako funguje na 5D lebo ten objektiv nemam ale suhlasim s hornym prispevkom chce to nieco dlhsie aspon 70 sigmu makro vraj je exelentna alebo cenovo dostupny tamron 90mm ten mam a mozem povedat ze je skvely az na to vysuvanie predneho tubusu pri ostreni chyba tomu vnutorne ostrenie. Mam aj sigmu 150mm je tiez vyborna ale ten tamron je ostrejsi.
vystup canon canon 5D
Tiež by som chcel prejsť na tuto zrkadlovku,ale nechcem zakladať zbytočne novú tému. Teraz mám 30D. Dakujem.
Skúsim teda pridať foto.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa