Hore
Fórum » O TECHNIKE
 

Sony Cyber-shot DSC-WX1

radussko
2010-07-06 10:34:49+02
Ahojte, chcel by som vas poprosit o pomoc. Rozmyslam nad kupou fotaku. Rad by som kupil fotak ktory mi v noci bude fotit fotecky nerozmazane. Ale 'nieco mensie' - to znamena nie velke fotaky, ktore viem ze fotia lepsie. Co poviete na http://www.shopmania.com.au/shop~online-digital-cameras~buy-sony-cyber-shot-dsc-wx1~p-5067887.html#pps ? su tam aj technical details. Myslite ze by tento Sony zvladol fotenie v noci. Pozeral som si nejake recenzie ale nakolko nemam skusenosti s fotenim, chcel by som sa obratit na vas odbornikov. dakujem
 
Bpali
2010-07-06 10:51:30+02
vies, nocne fotenie nie je len o fotaku..skor potrebujes stativ,aby si to mal nerozmazane...skus si pozriet:
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/fotografovanie-prirody/fotorafovanie-nocnej-krajiny/
 
Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2010-07-06 10:54:12+02
Nerozmazane zabery ti odfoti kazdy fotaparat, ktory das na poriadny stativ. Ak to vyzadujes od fotoaparatu drzaneho v ruke, tak ta kompakt urcite sklame. Na to potrebujes velmi dobru zrkadlovku so svetelnym objektivom.
AK nechces investovat do velkej obludy, skus sa pozriet na nove Sony NEX-3 a NEX-5. Maju snimac ako v zrkadlovke, kompaktne rozmery a hlavne!!! dve uzitcne funkcie, pre takeho amatera, akym si ty. HDR zaber s velkym dynamickym rozsahom automaticky vyskladanym z troch zaberov a Nocny rezim, tiez vyskladany z viacerych zaberov, nasnimanych kratsimi casmi.
 
Strana 1 z 1
 





Inzercia
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()
     
  • ()