Zdravim. Mam SD kartu Kingston 8GB 4class. Niekedy jedna alebo viac fotiek, sú poškodené tak, že sú poskladané z viacerých fotiek z karty.(viď prilozenu fotografiu). neviete mi poradit co s tym moze byt? Vopred dakujem za vsetky rady a pripomienky
Stačilo Alfa Proj....dovetok už pôsobil dosť OF topík..:))))
Inac ked ches byt oftopik : dnes som sa na colnici stretol s kamosom co preclieval ´balisticke ochrany tvare´. Ja som mal nejake ´infra zariadenia´. Ked sa colnik spytal co to presne je, tie jeho sme oznacili za ´skrabosky´ a moje za ´nocne fotaky´ ... ;-)
format v XP a format vo fotaku je len quick format, treba skusit normalny. ale tu kartu by som bud vyhodil, alebo reklamoval, podla toho kolko stala.
FormAtoval som ju aj quick aj normalne.asi ju skusim vyprazit na bravcovej masti,to bude najlepsi format.mozno napuchne a bude z nej compact flashka:D..
Sako robi aj .50? Myslel som ze ich TOPka je .338 Laupa Magnum (tiez tusim Ugrofinsky)
Písal som niekde bodka 50?.....pisal som o podobnej haraburde....dlhé , škaredé , neskladné, jednoducho haraburda....Ja osobne mám
slabosť pre zbrane zo začiatku dvadsiateho storočia (hlavne medzivojnové obdobie a krátke guľové)....a ked už dlhé, tak také tie brokovnice, čo sa s palcom naťahujú....
Problem s SD kartou
a v juni ked vsetci zase topili ja som tie potopy fotil ... nie som dufam oftopik
slabosť pre zbrane zo začiatku dvadsiateho storočia (hlavne medzivojnové obdobie a krátke guľové)....a ked už dlhé, tak také tie brokovnice, čo sa s palcom naťahujú....
Ale machrajem zbytočne , nevlastním už nič...:(((
Mal som okrem iného aj lefaucheux .38...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa