Viete, co moze byt "Error 99" na Canon 30D? Pri odfoteni mi vypise "Err99 Shooting is not possible. Turn the power switch to and again or re-install the battery." Skusal som aj naformatovat kartu, nabit bateriu. Ale stale mi to vypisuje. Nespravim uz ani fotku... dik
E99 znamena vsetky ostatne chyby, ktore nedokaze fotak sam diagnostikovat a vyhodnotit. Ich zoznam je inac v navode. Tuto chybu dokazu zistit v autorizovanom servise (ved akoze inac).
mam taky dojem ze v bazare niekto predaval 40D ktory hadzal tu istu chybu s tym ze sa to asi neda opravit ale ze zakazdym staci vybrat a zasunut spat baterku a da sa fotit dalej
mam taky dojem ze v bazare niekto predaval 40D ktory hadzal tu istu chybu s tym ze sa to asi neda opravit ale ze zakazdym staci vybrat a zasunut spat baterku a da sa fotit dalej
Žiaľ, asi to bude dačo vážnejšie. Vybrať nepomohlo... :(
Skusal si nasadit nejaky iny objektiv? Mne to minule urobil moj Nikon D80. Vybral som kartu, naformatoval, pouzil inu. Vybral som baterku, zamenil som ju za druhu, zresetoval som fotak. V zufalosti som vymenil objektiv za iny, chyba sa zopakovala. Hned ako som v ratil ten povodny, sa chyba zazracne stratila. Mam nafotenych cca. 10000 zaberov, takze ocakavam ze s clonou by problemy nemali byt.
Skusal si nasadit nejaky iny objektiv? Mne to minule urobil moj Nikon D80. Vybral som kartu, naformatoval, pouzil inu. Vybral som baterku, zamenil som ju za druhu, zresetoval som fotak. V zufalosti som vymenil objektiv za iny, chyba sa zopakovala. Hned ako som v ratil ten povodny, sa chyba zazracne stratila. Mam nafotenych cca. 10000 zaberov, takze ocakavam ze s clonou by problemy nemali byt.
prave som zistil, ze ak nastavim na fotaku cas vacsi, napr. 5s, odfoti aj tak rychlo, akoby casom napr 1/100. Proste nie je tam dva krat cvak :))) amatersky napisane. :)
Zdravím,
presne tento istý problém som mal nedávno na mojom Canone 450D. Nič nepomáhalo, zaniesol som ho do servisu, kde vraj prepálili softvér. A bol som takmer mesiac bez foťáka, prišiel mi minulý týždeň.
Error 99 na Canon 30D
presne tento istý problém som mal nedávno na mojom Canone 450D. Nič nepomáhalo, zaniesol som ho do servisu, kde vraj prepálili softvér. A bol som takmer mesiac bez foťáka, prišiel mi minulý týždeň.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa