Zdravím... chcem sa opýtať na názor na takúto kombináciu, je to pomerne velké sklo na malé telo...tak sa chcem opýtať, či nemá niekto s týmto skúsenosti, či náhodou nebude problém s nasadením tohoto sklíčka na tak malé telo... ďakujem za názory rady a skúsenosti a prajem príjemný večer...
čo máte proti 400m f/5.6? Keď som objednával statív, bral som do úvahy práve toto sklo, lebo zvieratká a wild ma chytá, akurát toho zatiaľ so 70-200 ešte moc nepofotím. Takmer všetky krásne wild, čo sú tu, sú robené s tou pevnou 400tovkou. A vôbec, ako môže niekto, kto sa do fotografie vyzná povedať, že pevné sklo je obmedzujúce? Práveže ťa viac núti premýšľať, komponovať, hýbať sa a nie len točiť krúžkom na skle...
súhlas, ja teraz predávam základný zoom, neviem sa pri zoome nejak nájsť, s pevnou 50 sa mi fotí omnoho lepšie...resp je to pocitovo iné...
...a veru ako píšeš, fotí tu s tým sklom veľa ľudí na portáli, je to cenovo dostupná kvalita, pre nikoňákov jeden z objektívov ktoré môžu canonu závidieť, mať tie peniaze tiež si kúpim :)
Rolo treba si stanoviť rozumné ciele a peniaze vložiť do niečoho zmysluplného :))))))
jasnéééé do niečoho. dve najhoršie investície na svete je žena a auto. a v takomto poradí. ked to mi chceš naznačiť tak nikdy :))))))))))
jaj hovoril si zmysluplného, tak nič :))))))
1000D + 400mm 5.6
...a veru ako píšeš, fotí tu s tým sklom veľa ľudí na portáli, je to cenovo dostupná kvalita, pre nikoňákov jeden z objektívov ktoré môžu canonu závidieť, mať tie peniaze tiež si kúpim :)
jaj hovoril si zmysluplného, tak nič :))))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa