Fórum » O TECHNIKE

Zariadenia pre Canon

Myrtille
2010-07-24 09:10:12+02
Som nováčik vo fotografii. Kúpil som si Canon, a predávajúci mi povedal, že je profesionálne zariadenie pre Canon. je ako tento: http://www.tinydeal.com/R004/vbr5708-p-5122.html To môže zdvojnásobiť kapacitu batérie môj fotoaparát, a fotografie môžu byť jasnejší. pravda? Je to užitočné? Chcem svoje nápady, ďakujem

bear
- moderator
2010-07-24 09:16:52+02
Vola sa to battery grip:
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/zaciname-s-fotografovanim/battery-grip/
Vydrz baterie to predlzi (ak do toho das dve baterie), moze zlepsit drzanie fotoaparatu, ale to je tak vsetko.

conan7
2010-07-24 09:18:37+02
hej. odrbal ťa jak hada :))))))))))))
čo je profi na jednom gripe? a hej zdvojnásobí to kapacitu :) lebo tam môžeš dať 2 kusy :))))))))

ale vidno že si v obraze :))))))))))

conan7
2010-07-24 09:19:11+02
nabudúci povedz že píšeš :)))))))))

javelin
2010-07-24 09:37:53+02
príspevok od: conan7
nabudúci povedz že píšeš :)))))))))
Mne to zaraidenie robí krajšie fotky.....napríklad sa s ním dajú robiť aj čiernobiele...

conan7
2010-07-24 10:00:30+02
príspevok od: javelin
Mne to zaraidenie robí krajšie fotky.....napríklad sa s ním dajú robiť aj čiernobiele...
a s fish-eye prepínačom to nemáš náhodou? vieš ked zapnem tak skresluje ako fisheye, ked vypnem tak fotí normálne?

Guybrush Threepwood
2010-07-24 15:02:34+02
To už aby sa človek nič nespýtal. Mám niekedy pocit, všetci čo sú tu, sa narodili s foťákom v ruke a samozrejme so všetkými vedomosťami o fotení. Je hlúpe smiať sa z niekoho kto nevie a chce sa dozvedieť... Každý predsa nejak začínal.

Granko
2010-07-24 15:14:09+02
príspevok od: Guybrush Threepwood
To už aby sa človek nič nespýtal. Mám niekedy pocit, všetci čo sú tu, sa narodili s foťákom v ruke a samozrejme so všetkými vedomosťami o fotení. Je hlúpe smiať sa z niekoho kto nevie a chce sa dozvedieť... Každý predsa nejak začínal.
otázkou je, či je múdre kúpiť niečo, o čom človek nemá ani šajnu (tu je to evidentné) a čakať za svoju hlúposť či nerozvážnosť len pozitívne odpovede...
veta ´každý nejak začínal´ je už frázou podobnou tej ´však je kríza´ :o)

maTTo_corp
2010-07-24 15:20:40+02
teba asi tiež dakto odrbal...

Palso
2010-07-24 15:34:40+02
Tiež mi je to trochu divné, že tu každého takto zdrbete... Navyše, dáva otázku, o ktorej fakt nemusí vedieť ani ň a nie je to stupidita typu ´ktorý objektív si mám kúpiť, na ktorú tu už bolo XY topicov´. Jednoducho nevie, je začiatočník a dobre robí, že sa radšej spýta, aby nenaletel na nejakú blbosť, ktorú mu povedal predavač...

Už máte Javelin syndróm všetci, načo mu teda vôbec odpisujete. Keď vás tak otravujú takéto otázky, tak ich ignorujte a máte pokoj. Určite vás to bude menej obťažovať, ako keď do každého fóra dvakrát za deň napíšete jeho autorovi, akú retardovanú otázku položil a že či nevie hľadať (a pritom dobre viete, že systém hľadania na tomto webe nie je zrovna svetoborný), bla bla... Tak sa zdržte a nechajte ľudí, ktorí chcú, aby mu poradili.

K téme: grip má viac funkcií - okrem pohodlnejšieho držania, stability a rýchlejšiemu prístupu k funkciám napríklad pri fotení s pootočeným fotoaparátom sa doňho dajú dať aj ďalšie batérie (zvyčajne 1-2), ktoré logicky predĺžia výdrž fotoaparátu.

Inak to nemá na kvalitu fotky žiadny vplyv :)

maTTo_corp
2010-07-24 16:27:01+02
však na otázku sa mu odpovedalo hneď v prvom príspevku tak nechápem kde je problém...a okrem toho keby dobre robil, tak sa spýta kým to kúpi...no nechápem čo je teraz na tejto otázke inteligentné a prečo je lepšia ako iné hlúpe otázky...

Guybrush Threepwood
2010-07-24 16:39:31+02
príspevok od: maTTo_corp
teba asi tiež dakto odrbal...
Našťastie nie Sherlock, aspoň o tom neviem, len nemám rád keď si niekto uťahuje z ľudí, ktorí sa pýtajú a chcú sa niečo dozvedieť. Nerobia to preto aby si z nich niekto robil prdel... Bohužiaľ, väčšinou to tak je...

conan7
2010-07-24 20:58:50+02
hej každý nejak začínal ale napr. u mňa to trvalo tak 32 hodím že som sa pýtal na každú k*k*tinu, potom som začal držať pi*u a z vlastnej iniciatívy študovať čo sa dá a nečakať kým sa mi pečený holub j*bne do huby.
a ostatní moralisti ma tiež môžu.......
sorry, mám taký deň ale vy ochraňujte lenivcov ďalej mám v pi*i.

bonifacko
2010-07-24 21:17:18+02
No ja mam dojem, že zadavatel je cudzinec a zadal preklad cez google prekladač. Nezda sa vam to? Mne ano. Ved tie otazky napisal ako maďar!

vlcimak
2010-07-24 21:22:00+02
Nedavaj na rady tiezfotografov, ktori do vsetkeho vidia, vsetkemu rozumeju, vo vsetkom sa vyznaju. Niekedy staci pouzit vlastny mozog, ako napriklad v mojom pripade - stacila investicia za par halierov, vylepsil som uplne obycajny objektiv a neveril by si, ake paradne fotografie z toho lezu...

2010-07-24 22:09:36+02
príspevok od: vlcimak
Nedavaj na rady tiezfotografov, ktori do vsetkeho vidia, vsetkemu rozumeju, vo vsetkom sa vyznaju. Niekedy staci pouzit vlastny mozog, ako napriklad v mojom pripade - stacila investicia za par halierov, vylepsil som uplne obycajny objektiv a neveril by si, ake paradne fotografie z toho lezu...
to je dobre toto, daj si to patentovat :-DDD

Myrtille
2010-07-26 03:06:55+02
Ďakujem Vám za radu. Budem kupovať, pretože to je lacné, a jeho funkcia je vynikajúca pre začiatočníkov. děkuju mnohokrát

bonifacko
2010-07-26 08:30:47+02
Tak to je fajn, že je lacne a vynikajuce! Take hladame aj my.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()