dobry den,
chcem sa vas opytat najma skusenejsich uživatelov objektivou sigma v modely 17 70 os hsm mi niečo hrká neviem ci to moze byt ten OS alebo AF fakt netuším je to na reklamáciu alebo tento jav je častý v ostrení nemam problem je tam menši FF ale to je minimal za tu cenu , obavam sa skor ze ked to nedam reklamovat časom sa to moze uplne poškodit . Dakjuem pekne za prispevky a rady k téme
Zevraj tam ten stabilizator obcas hrka malo by to byt ok ak to teda neni pocut na dva metre
no ked tym zatrasiem tak to počut aj na 1.5 m :) z niecim takym som sa nestretol vobec , ked s nim netrasiem tak zahrka tak raz za pol hodinu priamo v tele fotoaparatu
mne hrkalo tiež na sigme 24-70 ... potom sa mi zaseklo ostrenie a musel som to isť dať opraviť .. užto nehrka .. samozrejme trochu hrka, je to normalne
mne hrkalo tiež na sigme 24-70 ... potom sa mi zaseklo ostrenie a musel som to isť dať opraviť .. užto nehrka .. samozrejme trochu hrka, je to normalne
24-70 nema 0S ,pokial moje zdroje neklamu ,, tam myslim ze do tohto rozsahu este os nezabudovali len HSM
no a čo že nemá OS ? iba hovorím že aj ona hrkala. je to taktiež sigma. Hrkalo to tak, že som mal pocit akoby bola vo vnútri nejaká odlomená častica a voľne sa tam pohybovala .. potom sa mi zaseklo ostrenie, dal som to do opravy a keď to prišlo z opravy, tak to už hrká iba ´klasicky´.
no a čo že nemá OS ? iba hovorím že aj ona hrkala. je to taktiež sigma. Hrkalo to tak, že som mal pocit akoby bola vo vnútri nejaká odlomená častica a voľne sa tam pohybovala .. potom sa mi zaseklo ostrenie, dal som to do opravy a keď to prišlo z opravy, tak to už hrká iba ´klasicky´.
aha no lebo bavili sme sa tu o tom OSku , možno to bude ten istý problém teda , asi to dam do opravy .. dik
"hrkanie" v objektive sigma
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa