Mam taky jeden problem. Mam canon 450D, na ktorom je stav baterie rozdeleny na tri casti. No a niekedy sa stane, ze ikona je stale plna po foteni, na druhy den vsak fotak nezapnem. Vobec, ani neblikne, nic. Total vybita. A ziadne varovanie :( Stalo sa to uz trikrat to mam fotak mesiac aj nieco. A fotim takmer kazdy den.
Neviem ci to moze byt tym ze nemam aktualizovany firmware. Zatial som nemal potrebu ho aktualizovat.
fu ja mam nizsi model 1000D co je podobne ale nieco take sa mi nestalo akurat ked su dve palicky baterky tak niekedy mozem este fotit...az do blba a inokedy s dvoma palickami urobim dve fotky a blik...a dofotil som...
fu ja mam nizsi model 1000D co je podobne ale nieco take sa mi nestalo akurat ked su dve palicky baterky tak niekedy mozem este fotit...az do blba a inokedy s dvoma palickami urobim dve fotky a blik...a dofotil som...
no ved ale mne ani to :( proste plne tri ciarky, dam ho do batohu, na druhy den vytiahnem a uz ho nezapnem
Ja mam neoriginal BG a neoriginal len jednu baterku v nom a niekedy sa tomu podari len dakych 200 cvakov a som doma. Ta elektorinika asi nije skratka stopercentna:) Mne sa pacilo na D700vke kolko zaberov na toto nabitie kolko zaberov este baterka vydrzi, percenta ostavajucej stavy a tak:) Co my so 4560kou:D
no ved ale mne ani to :( proste plne tri ciarky, dam ho do batohu, na druhy den vytiahnem a uz ho nezapnem
A pocet zaberov ti sedi? ci aj fotiek malo nafotis jak by mala baterka vydrzat. Keby ti to robilo aspon stale. Bo takto to vyzera ako keby si fotak zabudol zapnuty :D. Skus vyberat baterku stale po foteni, a zistis ze ci elektronika blbne a ma odber aj pri vypnutom fotaku. Alebo reklamacia?
A pocet zaberov ti sedi? ci aj fotiek malo nafotis jak by mala baterka vydrzat. Keby ti to robilo aspon stale. Bo takto to vyzera ako keby si fotak zabudol zapnuty :D. Skus vyberat baterku stale po foteni, a zistis ze ci elektronika blbne a ma odber aj pri vypnutom fotaku. Alebo reklamacia?
tak skusim teda stale po foteni vybrat tu baterku. Ja neviem, velmi pocet ani nesledujem, nieco pofotim, tri, styri fotky dam do kompu a hned mazem. Vzdy ked idem fotit tak mam kartu prazdnu.
no divný spôsob, hlavne keď človek formátuje kartu vo foťáku...
však si to niekde zapíšem - na papier, do mobilu, za uši alebo kuknem v pc...to je omnoho jednoduchšie, ako nechávať fotku na karte, kde bude iné fotky z iných akcií a znemožniť tým formátovanie karty...
Aj ja mám 450-tku. V pokoji nacvakám dvesto fotiek a na druhý deň mi zmizne len jedna palička... ďalšia zmizne po nasledovných 80-100 záberoch... potom dám baterku nabíjať. Ešte sa nestalo, žeby mi foťák vypol pre nedostatok šťavy... a to som fotil aj 300 fotiek v kuse... samozrejme hovorím o fotení bez blesku... ;-)
Takže podľa mňa, niečo ti tam vybíja baterku... podobne ako v aute, keď necháš zapnuté parkovačky alebo osvetlenie interiéru... treba reklamovať...
este by to mohol sposobovat objektiv-ak tam mas naku stabilizovanu 300vku ;-) tak ta ti zozere ovela viacej stavy ako setak ;-)
ale inak ja nemam problem nacvakat 900 zaberov (vonku)
to formatujes kartu po kolkych fotkach? pisat si nieco na papier alebo do mobilu je nadbytocna a zbytocna robota:)
no po zaplnení karty a stiahnutí do compu...pri normálnej akcií je to raz-dva, keďže 200 fotiek zase až tak veľa nie je...
mať niečo na karte, čo tam nepatrí len kvôli tomu, aby som vedel poradové číslo fotky a dátum - to je zbytočnosť...nie napísať si to niekde, kde sa to nestratí a kde to nebude ani prekážať...
to formatujes kartu po kolkych fotkach? pisat si nieco na papier alebo do mobilu je nadbytocna a zbytocna robota:)
akože mne je to jedno, ako si kto robí, len týmto tvojím spôsobom sa človek dosť pomýli...náhodou mu karta vypíše chybu a odsleduje veľké kulové...tož nech si robí každý tak, ako chce...
Canon 450D stav baterie
však si to niekde zapíšem - na papier, do mobilu, za uši alebo kuknem v pc...to je omnoho jednoduchšie, ako nechávať fotku na karte, kde bude iné fotky z iných akcií a znemožniť tým formátovanie karty...
Takže podľa mňa, niečo ti tam vybíja baterku... podobne ako v aute, keď necháš zapnuté parkovačky alebo osvetlenie interiéru... treba reklamovať...
ale inak ja nemam problem nacvakat 900 zaberov (vonku)
mať niečo na karte, čo tam nepatrí len kvôli tomu, aby som vedel poradové číslo fotky a dátum - to je zbytočnosť...nie napísať si to niekde, kde sa to nestratí a kde to nebude ani prekážať...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa