napíš do snívajte s nami. Myslíš že ho tu dakto má??? Skús sa obrátiť na autorizované servisné stredisko že čo ti povie ;-)))
No a teraz vážne, na čo ho akože potrebuješ?
NO co sa tyka canonu uz som skusal ale samozrejme ze je to spoplatnene a jedine pre canon service pointy, takze ci nahodou niekto na to nenatrafil.
A preco no lebo jeden potrebujem zoservisovat s dovodu toho ze zacal drhnut, po pade. A trufam si na to nie je to prvy objektiv ktory som bol schopny rozbrat a zlozit s tym ze som ho sfunkcnil.
rozobrať a spraviť super makro, vid dnešný link :)
neviem teraz som len prišiel tak som trochu mimo obrazu :-D
Dnes som sa bavil zo strašním borcom do fotenia. Stále fotí na film a sklá používa na MF. Čo mi ten dnes porozprával som sa nestíhal diviť. Tipni si s čím fotí??? S akou značkou???
Viac ako hodinu sme sa bavili o sklách a to ti boli informácie. Toho sa tu nedočkáš, no veď málo kto tu má skúsenosti viac ako 40 ročné s profesionálnou krajinárskou fotografiou. Nepoznám moc ľudí čo vie toľko o sklách ako on. Presne mi hovoril ktoré sklo na ktorej clone podáva naj výkon a také informácie o ktorých sa nedočítaš ani len v odborných manuáloch. Proste dnes som mal zážitok, je to nezabudnuteľné sa baviť s takým človekom.
NO co sa tyka canonu uz som skusal ale samozrejme ze je to spoplatnene a jedine pre canon service pointy, takze ci nahodou niekto na to nenatrafil.
A preco no lebo jeden potrebujem zoservisovat s dovodu toho ze zacal drhnut, po pade. A trufam si na to nie je to prvy objektiv ktory som bol schopny rozbrat a zlozit s tym ze som ho sfunkcnil.
netráp sa s ním ja vyhrabem niekde ten môj a za 40€ ti ho predám ;-)))
netráp sa s ním ja vyhrabem niekde ten môj a za 40€ ti ho predám ;-)))
no ja by som sa netrapil, ale priatelka ma 350d so setakom tymto a chce ho predat akurat nebol ten objektiv v poriadku takze jej ho spravim, lenze mam tam taky maly detail ze aj ho viem zlozit len ma volu ostriaca cast objektivu a rad by som vedel ze kde je chyba. A druha vec je ta ze ma to celkom bavi a rad by som ho spravil.
je to 6kilové bábätko prvá verzia z 1991, druhá verzia bola mierne odlahčená, vydali v 1996 a potom moja láska sa narodila v roku 1999, dostala IS a je o 0,5 kg ľahšia :)
je to 6kilové bábätko prvá verzia z 1991, druhá verzia bola mierne odlahčená, vydali v 1996 a potom moja láska sa narodila v roku 1999, dostala IS a je o 0,5 kg ľahšia :)
asi sa v tom vyznáš, mňa tieto veľké telce akosi netrápia, ja mám rád cestovný pocket vercajg max. 70-200/4 IS USM :o)
canon ef-s 18-55mm service manual
No a teraz vážne, na čo ho akože potrebuješ?
Dnes som sa bavil zo strašním borcom do fotenia. Stále fotí na film a sklá používa na MF. Čo mi ten dnes porozprával som sa nestíhal diviť. Tipni si s čím fotí??? S akou značkou???
Viac ako hodinu sme sa bavili o sklách a to ti boli informácie. Toho sa tu nedočkáš, no veď málo kto tu má skúsenosti viac ako 40 ročné s profesionálnou krajinárskou fotografiou. Nepoznám moc ľudí čo vie toľko o sklách ako on. Presne mi hovoril ktoré sklo na ktorej clone podáva naj výkon a také informácie o ktorých sa nedočítaš ani len v odborných manuáloch. Proste dnes som mal zážitok, je to nezabudnuteľné sa baviť s takým človekom.
páči sa ti
ved olympus!
šak z netu :o) ale stránku neviem, v záložkách nie je, skúšal som ju teraz nájsť, ale neúspešne...
EF 400mm 1:2,8 L USM
ref.no. C21-8282
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie