Fórum » O TECHNIKE

problem s Nikon D 90 a 18-200 VR II

Marek Janicko
2010-08-10 09:36:26+02
Zdravim, mal uz niekto obdobny problem (s konfiguraciou Nikon D 90 a 18-200 VR II), ze mu fotoaparat vyhadzvol hlasku E-- co podla manual je hlaska pre nezalozeny objektiv. Kupil som cisto novy fotoparat z ephoto, siel s tym na dovolenku a robilo mi to velmi casto. Zasiel som pocas dovolenky do shopu v Ziline, poprosil ich, ci mozem spravit troubleshooting s ich fotakom a objektivom a nic sa nepreukazalo. Od kedy som to robil tak zatial sa mi to nepreukazalo. Vyzera to tak, ze ked som to skladal doma pred dovolenkou nesadli kontakty. No dost by ma to prekvapilo, ze nieco takeho by malo byt odflaknute. Pocas obdobia, kym mi to vyskakovalo stacilo dotlacit alebo pokyvat s objektivom a hlaska prestala. Ci to mam reklamovat hned, alebo cakat do vtedy kym sa mi to nepreukaze znova? Dik za odpovede.

luskáč
2010-08-10 10:54:45+02
Mne sa to stalo, presne rovnaka konfiguracia, ale trochu som pohybal objektivom a prestalo to. Menim objektivy casto (12-24, 35, 85, 18-200), ale uz sa mi to nikdy nezopakovalo, mozno tam bola nejaka smietka, nesadol dobre kontakt ... Zatial by som pockal, kym sa to neukaze znova.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()