http://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17460&cat=274&page=1
Možnosť ísť na kratší čas ako synchro cez rádio je lákavá, skúšali ste toto niekto? Myslím verziu na Canon.
zatial nie no aj mna to zaujima, hlavne to ze dokaze merat E ttl iked si to neviem velmi dobre predstavit v praxi. kamos to ma objednane bud tyzden mu to dojde potom budeme mudrejsi oco je to horsie oproti pocket wizzardu
Ja som ich mal a aj pouzival aktivne pri svadobnej reportazi. Minuly cas preto, lebo mi bola ukradnuta komplet technika ... Ukazku prikladam. Spolahlivost odpalovania nebola uplne idealna t.j. nie 100% = niekedy neodpalil. Ja som pouzival jeden vysielac a dva prijimace. TR-332 som kupil ihned po ich uvedeni na trh. Dokonca predajca cez ebay ma poprosil, aby som este chvilu pockal, ze predajca ide kupit moju zostavu a ide to odskusat. Nastastie to bolo pomerne rychle. Konstrukcne to ma sice nejake muchy, ale co by clovek chcel za tie peniaze. Skoda, ze ked je dlhsie v necinnosti, nema funkcionalitu WAKEUP - t.j. nezobudi ho signal a musis to ist rucne zapnut. Co sa tyka vysokych rychlostnych casov, tak to funguje paradne. Bacha, nie vsetky aparaty su podporovane.
Používate niekto Pixel Knight TR-332 Flash Trigger ?
Ukazku prikladam.
Spolahlivost odpalovania nebola uplne idealna t.j. nie 100% = niekedy neodpalil. Ja som pouzival jeden vysielac a dva prijimace. TR-332 som kupil ihned po ich uvedeni na trh. Dokonca predajca cez ebay ma poprosil, aby som este chvilu pockal, ze predajca ide kupit moju zostavu a ide to odskusat. Nastastie to bolo pomerne rychle. Konstrukcne to ma sice nejake muchy, ale co by clovek chcel za tie peniaze. Skoda, ze ked je dlhsie v necinnosti, nema funkcionalitu WAKEUP - t.j. nezobudi ho signal a musis to ist rucne zapnut.
Co sa tyka vysokych rychlostnych casov, tak to funguje paradne. Bacha, nie vsetky aparaty su podporovane.
http://www.pixelhk.com/Proshow.aspx?id=101
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa