Dobry den, vcera som bohuzial daval malo pozor na fotak. Kamarat mal narodeniny a ako otvoril sampanske tak ho nim ostriekal.
Funguje mi menu a vlastne aj zaostruje, ale ked odfotim ako by v polovicke zaberu sa zasekol(blesk len trosku blikne) , zrkadielko sa pohybuje. Neviete mi poradit co s tym? Alebo kde by mohla byt chyba? Dakujem
chyba by mohla byt tam, ze ti ho oblial sampanskym. neviem co sa chces na fore dozvediet ine nez to, ze s nim musis do servisu. Co ine by si s tym chcel robit? Ked naburas auto a pokrcis plechy, tiez sa nebudes predsa pytat co s tym, ale das ho opravit, pripadne predas..
Akúkoľvek opravu Ti aj tak budú robiť v Prahe. Ak to dáš obchodníkovi, tak 5 dní to bude cestovať do Prahy a po oprave 5 dní späť. Záruka Ti na to aj tak neplatí a možno vďaka tomu prídeš aj o zvyšok záruky, ak je zaliata elektronika. Ale urob, ako vieš.
Aj ked ta mi nepomoze ked bol obliaty, ale neni iste ze top bolo sposobene tym, pretoze len malo sa oblial a hend som ho utrel
keď ho v servise rozoberú hneť ti povedia čím to bolo spôsobené a to docela presne, neboj nič. Ak sa do vnútra dostala tekutina vide ťa to draho, to mi ver
Obliaty D3000 sampanskym
NIKON spol. s r.o.
Kodaňská 46
100 10 Praha
Česká republika
tel. +420 - 267 154 566
fax. +420 - 267 154 564
e-mail: servis@nikon.cz
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta