Fórum » O TECHNIKE

rada ohladom stativu k nikonu D3000

Maross
2010-08-16 22:25:30+02
potreboval by som poradit ktory stativ by sa hodil k nikonu D3000 v takej normalnej cene .. dakujem vopred

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2010-08-16 22:31:35+02
tento:

http://shop.ephoto.sk/katalog/stativy/tripody/gitzo-vintage-gk1380vqr.html

Maross
2010-08-16 22:35:52+02
nop isto :DD skade tolko penazi :DDD

Granko
2010-08-16 22:43:15+02
Maroško, takže pekne po poriadku...
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/zaciname-s-fotografovanim/nova-tema-vo-fore/
http://www.ephoto.sk/tip-redakcie/ako-spravne-polozit-otazku/
a keď si to prečítaš, tak napíš, kolik máš éčiek na to, kolik na to chceš dať - lebo na D3000 namontuješ aj 600/4 a to je že rúra ťažká ako ďas ale i 35/1,8 a to je už iné kafíčko, taktiež dopíš, kde to budeš nosiť, lebo statív je aj kilový aj trojkilový, nezabudni na to, aký si vysoký, ale nie preto, že by som bol baba a zaujímalo ma, keď či na jazýčkovú si musím zastať na schodík, ale šak ten statív treba aj vysunúť a človek nevie, či sa k tomu chceš zohýnať alebo nie a tak...lebo slnko už nesvieti a preto nevidím do kristáľovej gule, lebo šak je tma :o)
snáď som to napísal čitateľne :o)

Maross
2010-08-16 22:52:37+02
príspevok od: Granko
Maroško, takže pekne po poriadku...
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/zaciname-s-fotografovanim/nova-tema-vo-fore/
http://www.ephoto.sk/tip-redakcie/ako-spravne-polozit-otazku/
a keď si to prečítaš, tak napíš, kolik máš éčiek na to, kolik na to chceš dať - lebo na D3000 namontuješ aj 600/4 a to je že rúra ťažká ako ďas ale i 35/1,8 a to je už iné kafíčko, taktiež dopíš, kde to budeš nosiť, lebo statív je aj kilový aj trojkilový, nezabudni na to, aký si vysoký, ale nie preto, že by som bol baba a zaujímalo ma, keď či na jazýčkovú si musím zastať na schodík, ale šak ten statív treba aj vysunúť a človek nevie, či sa k tomu chceš zohýnať alebo nie a tak...lebo slnko už nesvieti a preto nevidím do kristáľovej gule, lebo šak je tma :o)
snáď som to napísal čitateľne :o)
no pocuj ... pochopil som to ako pochopil .. ale pocuj praveze chcem radu lebo neviem ako sa to kupuje tak trochu normalne mi to vysvetli diki .. taze stativ by mal bit taky vysoky aky som ja ? dobre hovorim ?? ci ??

Granko
2010-08-16 23:03:20+02
príspevok od: Maross
no pocuj ... pochopil som to ako pochopil .. ale pocuj praveze chcem radu lebo neviem ako sa to kupuje tak trochu normalne mi to vysvetli diki .. taze stativ by mal bit taky vysoky aky som ja ? dobre hovorim ?? ci ??
šak čítaj pekne po poriadku, čo som písal a trebárs si píš odpovede...a potom sem napíš tie údaje, čo som od teba chcel :o)
môže byť taký vysoký, ale nemusí...cestovné sú menšie rozložené i zložené, väčšinou i ľahšie...

Granko
2010-08-16 23:05:26+02
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/zaciname-s-fotografovanim/stativy-prehlad-I/

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2010-08-16 23:05:36+02
nop isto :DD skade tolko penazi :DDD
tak keď napíšeš v normálnej cene, tak ten čo som ti dal podľa mňa je v normálnej cene. :-) vlastne aká je to nenormálna cena?

conan7
2010-08-16 23:18:38+02
uvedom sa a nevysvetluj nenormálne, ale normálne za normálny peniaz. chápeš ne? :)))

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2010-08-16 23:23:47+02
príspevok od: conan7
uvedom sa a nevysvetluj nenormálne, ale normálne za normálny peniaz. chápeš ne? :)))
ale normálne to môže vysvetliť, len ak normálny. ale my sme sa ho to najskôr mali normálne opýtať. :-)))

Granko
2010-08-16 23:24:05+02
počúvaj sa sem, oné, idz niekam asi spať alebo čo, lebo aj ja chcem ísť, ale kým neporadím, nepôjdem :o)

Granko
2010-08-16 23:26:46+02
tak čo - už vieš odpovede?
koľko máš na to peňazí - ?
aký som vysoký - ?
koľko chcem na to váhovo naložiť (tzn. aké máš objektívy teraz a či chceš, aby ti to vydržalo aj možno po dokúpení ťažšieho objektívu, tela atď) - ?
chceš to na turistiku?

Granko
2010-08-16 23:27:48+02
teda nie ja aký som vysoký, bo ja viem, aký som vysoký, ale ty aký si vysoký neviem :o)

conan7
2010-08-16 23:28:48+02
príspevok od: Martin Brojo
ale normálne to môže vysvetliť, len ak normálny. ale my sme sa ho to najskôr mali normálne opýtať. :-)))
a ty kolega čo si žgrlavý????? a čo ked chalan bude mať dovolenku pri mori hm? tak bude fotiť z brehu jak nejaký trapko? no samozrejme že nie! zobere výbavu a bude fotiť z vody. preto môj tip: gitzo ocean!

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2010-08-16 23:32:13+02
a ty kolega čo si žgrlavý????? a čo ked chalan bude mať dovolenku pri mori hm? tak bude fotiť z brehu jak nejaký trapko? no samozrejme že nie! zobere výbavu a bude fotiť z vody. preto môj tip: gitzo ocean!
ten je dobrý, s ním môže fotiť aj pod vodou, ale k nemu potrebuje plutvy a sa mu to predraží. :-)

Pixxel
2010-08-16 23:36:42+02
titanium lasts forever ...
Gitzo 90 Anniversary Traveler Titanium Limited Edition
s gravirovanim mena ´MAROSS´

Radko.com
2010-08-16 23:45:19+02
Chcelo by to asi doplňujúce info, ako bolo predomnou spomínané... dovtedy Ti nitko nepomôže, pokiaľ nezadáš aspoň výšku, cenu, záťaž (kg), a pod.

Maross
2010-08-17 12:44:12+02
dobre diki za snahu poradit :) ... tak aj na turistiku aj na dovolenku kde pride :D a neviem presne vahu fotaka ... tak mam dve objektivy jeden zakladny a druhy je 55-200 noa cena .. tak skor do tych 150 eur .. tak ked ma nieco napadne este napisem .)

niles
2010-08-17 12:53:59+02
ty si vzdy precitas tak stvrtinu grankovho prispevku a potom z otocky odpises, vsak?

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2010-08-17 12:55:56+02
tak si daj prácu a pozri www.nikon.sk, nájdi si svoj foťák a objektív, prípadne objektív ktorý plánuješ kúpiť a pozri si tam ich váhu a spočítaj ju. dúfam, že nečakáš, že to niekto spraví za teba.

Strana 1 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()