no vidis ... na džejka som zabudol. toho sa treba spytat na najaktualenjsie zakulisne info z Nikonu ...
som myslel, že ty trpíš tou super diagnózou - pamätám si sakra veľa, bez pár vecí skoro všetko ;o) Jake je možno ešte indisponovaný z víkendu resp. pracovne zaneprázdnený, možno zase zavíta, keď bude mať čas :o)
D400 je uz dvano na svete, pouziva ju vacsina turistov v zahranici ako entry level aparat. Videl som na vlastne oci, D40 v rukach fototuristov s nulovou kreativitou = D400. :)
D400 je uz dvano na svete, pouziva ju vacsina turistov v zahranici ako entry level aparat. Videl som na vlastne oci, D40 v rukach fototuristov s nulovou kreativitou = D400. :)
A Ty máš D3000? :D Prepáč, nedalo mi, také krásne nadhodenie na smeč... ;D
A Ty máš D3000? :D Prepáč, nedalo mi, také krásne nadhodenie na smeč... ;D
bral by som taky algoritmus, okrem D3000 by som ziskal aj D700 co uz sa da vydrzat. :) Ale fakt je ze v entry level zacina Nikon valcovat masy, videl som vlani v Rime a teraz napr. v Dubovniku. Vsade sami zltocierny salamandri..
bral by som taky algoritmus, okrem D3000 by som ziskal aj D700 co uz sa da vydrzat. :) Ale fakt je ze v entry level zacina Nikon valcovat masy, videl som vlani v Rime a teraz napr. v Dubovniku. Vsade sami zltocierny salamandri..
Neviem, či si D5000 nevyslúži prívlastok najpredávanejší foťák roku, nestíhajú ho ani dodávať.
Neviem, či si D5000 nevyslúži prívlastok najpredávanejší foťák roku, nestíhajú ho ani dodávať.
no ani sa necudujem, to je evolucny skok, D500 filmuje, vyklapa LCD (co na tom ze so slabim rozlisenim 230k) a ma toho nuloveho uzivatela rovno v nazve D500.0
:)
no vidis ... na džejka som zabudol. toho sa treba spytat na najaktualenjsie zakulisne info z Nikonu ...
fakt je taky, ze sa chysta - urcite sa meni D3000, su s nim vraj nejake skryte problemy tak ho vymenia, D400 s procesorom Expeed 2 je uz hotova davno. Kedy ale bude to neviem, SIS tiez mlci takze neviem. Ale D4 pride zaciatkom roka a minimalne 2 objektivy. Ale neviem presne. Zameranie bude do full frame. Budu aj vsetky nove senzory a uplne novy a vraj prevratny AF system s rozsirenym pola na pokrytie FF a viacej bodmy, vylepseny 3D metering a par vylepseni ako napr. meranie WB a tak.
Kadopadne po dlhej prestavke sa zase cosi bude diat.
Tak to je fajn, ja som za dva tyzdne vo Vancouveri napocital mozno 20 Nikonov. Canon malo na krku 80% zrkadlovkarov.
NIKON D400
http://www.kenrockwell.com/nikon/d400.htm
http://www.kenrockwell.com/nikon/d400.htm
kto vie ako funguje PR Nikon, vie ze z oficialneho (ani neoficialneho) Nikonu nikdy a nic bevydolujes. vsetko su len rumory ...
napriklad novy 80-400VR ´bol isty´ uz tusim pred dvoma rokmi. kupil som vtedy ´stary´ a este stale je ´aktualny´... a hlavne fotim s nim ...
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=3602
:)
.-)
.-)
LIOTON GEL 100 000
:D
Kadopadne po dlhej prestavke sa zase cosi bude diat.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa