zdravim. viem ze nieje vela ludi ktory maju 1D a bateriu Canon LP-E4 no rad by som sa opytal na vydrz baterie v tomto stroji, resp v mojej 1D MK4. kolko vam vydrzi baterka? mne tak 800-1000 snimkov bez pouzuivania sekvencneho fotenia. zda sa mi to velmi velmi malo kde dokaze priatelka za podobnych podmienok urobit s 7D aj viac ako 1200 snimkov. baterka bola od zaciatku naplno vybijana a nabijana.
maximálne do 1500 záberov no veľmi záleží od podmienok v ktorých fotíš a ako fotíš. Kľudne to môže klesnúť aj na tých 1000 záberov a ak často prezeráš fotky aj 800
2 baterky je dobre mat pri kazdom fotaku, ja osobne mam image review po zabere vypnuty a baterka mi potom vydrzi ovela dlhsie, je zbytocne, aby mi na LCD zobrazoval odfotenu fotku, ked mam fotak stale na oku. Ked chcem fotku vidiet, stlacim play a mozem robit vsetko (pri image review hned po odfoteni je aj tak dost funkcii nepristupnych).
bear jasne u5D som mal 3 a 7D mame 2 baterky ( to boli myslim rovnake) len ma proste sklamala ta vydrz, ked si porovnas ze 7D urobi na tu malicku 1500 zaberov. cakam som od tak velkej tuby podobne cisla ako u nikonu cez 4 tisic zaberov. skusim to vypnut mozno pomoze dik moc
Baterka pre Canon 1D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa