mam pentax so zlomenou maticnou doskou a v servise za to pytaju 300€...co si myslim pri sucasnej cene fotoaparatov dost vela
tak sa chcem spytat,ci by mi to niekto spravit lacnejsie,popripade by som ho predal... neviem co s tym,poprosim vase rady...dakujem
Opat jedna skvela servis otazka. Ocakavas, ze ma niekto z uzivatelov pristup k originalnym nahradnym dielom a ze ti to opravi?
Oprava je jednoducho nerentabilna, fotak do kosa, kupit novy. Niet co riesit. Do bazaru daj, ze predas nabijacku, bateriu a kable. Pripadne si kup ten isty model a mas vsetko 2x.
Matičnú dosku vymeniť teoreticky viem.......a toto je tá otázka.....kde ju vziať?
a podruhé za prácu by som pod 130 nešiel a popravde by som zvažoval či mi za ten bagatel vôbec stojí s tým zabiť štyri hidiny...Takže asi ako Karol nadomnou popísal....Držím palec..:((
ak si so svojou K20D spokojny (ja osobne som), kup si druhu bazarovu a svoju povodnu si nechaj na nahradne diely. Inak aj mna by zaujimalo, ako sa da pri ´normalnom pouzivani´ taka doska zlomit
Tak ako mi bolo poradené... Ak chceš vymeniť matičnú dosku tu ti na jednom pentaxe ukážu čím všetkým sa musíš predrieť k nej: www.zive.cz/clanky/pitva-digitalni-zrcadlovka/sc-3-a-152855/default.aspx
Upozorňujem nie je pre slabšie povahy :D
O tomto som písal vyššie....ibaže v jeho prípade nepripadajú do úvahy cvakačky, ale pájka s regulovateľnou teplotou a treba to v rovnakom poradí dať aj nazad..:)
Inak na nezaplatenie zrovna v takomto prípade je digi kompakt...ak sa púšťam do zariadenia ktoré nepoznám , je fajn si nafotiť chronologicky postup demontáže prvkov...lepšie sa to potom skladá ...:))))
pentax K20d zlomena maticna doska
Oprava je jednoducho nerentabilna, fotak do kosa, kupit novy. Niet co riesit. Do bazaru daj, ze predas nabijacku, bateriu a kable. Pripadne si kup ten isty model a mas vsetko 2x.
a podruhé za prácu by som pod 130 nešiel a popravde by som zvažoval či mi za ten bagatel vôbec stojí s tým zabiť štyri hidiny...Takže asi ako Karol nadomnou popísal....Držím palec..:((
Upozorňujem nie je pre slabšie povahy :D
Inak na nezaplatenie zrovna v takomto prípade je digi kompakt...ak sa púšťam do zariadenia ktoré nepoznám , je fajn si nafotiť chronologicky postup demontáže prvkov...lepšie sa to potom skladá ...:))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa