Aké su vaše skúsenosti s fotografovaním v daždi okrem kúpacej tašky a KATA pláštenky za 44€? Chcel by som sa vybrať fotiť do dažďa a zároveň nechcem prísť o foťák. Za všetky nápady a postrehy ďakujem.
Podľa toho aký silný bude dážď. 40D mi držala v daždi celkom fajn, až pred pár dňami v nemecku sa mi trošku zahmlil stavový displej. Ale za pár minút sa aj odhmlil. S iným objektívom by si nemal mať problém. Ale mysli na to že 40D má len zvýšenú odolnosť, tak treba s mierou.
Ja pouzivam toto: http://www.ephoto.sk/tip-redakcie/kryt-do-dazda/
Je to takmer zadarmo (ak som niekde v hoteli a mam to na izbe, tak si to odlozim, ale urcite sa to da kupit aj v drogerii).
Ja som pouzival v dazdi Sony A200 so 70-210/4 a vydrzalo. Myslim si ze ten Canon čosi znesie, ale s tym sklom co mas to bude take nahrane, zalezi ci nema nejaku konstrukcnu chybu.
Podľa toho aký silný bude dážď. 40D mi držala v daždi celkom fajn, až pred pár dňami v nemecku sa mi trošku zahmlil stavový displej. Ale za pár minút sa aj odhmlil. S iným objektívom by si nemal mať problém. Ale mysli na to že 40D má len zvýšenú odolnosť, tak treba s mierou.
myslel som vyslovene objektív. mne sa stalo to ked som predával 17-85, že kupujúci sa mi ozval niekolko hodín po kúpe (na reálne odskúšanie nebol čas), že asi je nejaký bordel vo vnútri, zobral to do servisu a tam prišli na to že to bola usušená voda na optike, vnútri. pravdupovediac ani neviem ako sa tam voda dostala, ale stačilo málo, teda 18-55 dopadne asi rovnako.
myslel som vyslovene objektív. mne sa stalo to ked som predával 17-85, že kupujúci sa mi ozval niekolko hodín po kúpe (na reálne odskúšanie nebol čas), že asi je nejaký bordel vo vnútri, zobral to do servisu a tam prišli na to že to bola usušená voda na optike, vnútri. pravdupovediac ani neviem ako sa tam voda dostala, ale stačilo málo, teda 18-55 dopadne asi rovnako.
Ja som usušenú vodu ešte nevidel. Ostali ti z nej nejaké vzorky? :-)
Ja som usušenú vodu ešte nevidel. Ostali ti z nej nejaké vzorky? :-)
víš ako to vyzeralo? skús čo ja viem na zrkadlo nastriekať trochu špinavú vodu, že ostanú také malé fliakočky :)
a ked budeš ironický tak ťa zažalujem a letíš, ok? naposledy ;))))))))))
kurňa, ty si mal asi celý náklad Roháča na obed :o)
môžem si vybrať destináciu a leteckú spoločnosť? ja by som chcel Nový Zéland, ale keďže si socka, stačí mi aj Praha alebo výška pár desiatok metrov, lietadlo a padák na chrbáte ;o))
Nechcel som reagovať na tvoj príspevok, nejako to zblblo. Je samozrejmé že plasťák to nevydrží, aj keď, nikdy nevieš. Tomu môjmu som al už riadne zabrať. :)
Foto v daždi
Je to takmer zadarmo (ak som niekde v hoteli a mam to na izbe, tak si to odlozim, ale urcite sa to da kupit aj v drogerii).
a ked budeš ironický tak ťa zažalujem a letíš, ok? naposledy ;))))))))))
môžem si vybrať destináciu a leteckú spoločnosť? ja by som chcel Nový Zéland, ale keďže si socka, stačí mi aj Praha alebo výška pár desiatok metrov, lietadlo a padák na chrbáte ;o))
Takže zoberiem kúsok sušenej vody, hodím do vody a mám vodu? Či? :-)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa