Fórum » O TECHNIKE

Wildlife photo TT

psylo
psylo 2010-09-05 12:52:33+02
Seruste Chcel by som sa zacat trocha venovat aj wildlife fotografii, mam nejake otazocky 01. Bude Canon 50D a Canon 70-200 4L postacovat, alebo odporucate nieco lepsie? Dlhsie honiska, bude stacit alebo staci dokupit extender? 02. Nemate nejake stranky alebo video tutorialy ohladne wildlife fotografovania pre inspiraciu? Je to predsa len narocnejsia oblast, chcl by som fotit hlavne divoku zver vtaky atd... pri vtakoch sa daju pouzit aj vseliake finty, nasypat krmivo a podobne finty :-D 03. Nejaky ip na dobru lokalitu v trnavskom orkese kde sa da wildlife fotit ? DIKES:-D

javelin
2010-09-06 09:06:33+02
príspevok od: Marcel Rebro
vozicky a WL ... ;-)
Nevybehneme do Bavorskieho ľesa....viem požičať AKU-GOLF presúvadlo pre športovcov dôchodcov.....Namiesto statíva dáme na vrch Dragunova s teleoptikou a také fotky narobíme pevnou päťdesiatkou, že ani Autor neuverí....

martin.jakubik
2010-09-06 21:30:40+02
príspevok od: Jozef Peniak
už vidím toho sokola alebo supa (volne žijúceho) - ku ktorému sa dá priblížiť s 70-200 na 5m-6m hoci aj z krytu, závierkou ho okamžite splašíš, nejde len o obraz kvalitu ale aj o rýchlost ostrenia s telekonvertorom (nie su práve lacne..), správanie v protivetle - tu by som si nechal poradit od niekoho kto dlho fotí zvierence...
ja som mal to statsie fotit supa a orla v chovnom centre kde ich aj predvazdali, vzdialenosti od cca 15m do pol metra odo mna.
technika: Canon 40D+70-200/4L. bodove servo ostrenie, sekvencne snimanie. takto som fotil asi treti krat v zivote a podla toho to vyzera. z niekolko desiatok fotiek je pouzitelnych pre rodinne ucely asi 5. zvysok uplne mimo - nezaostrene, odsetknute kridla.
wildlife je hlavne o niekolko rocnych skusenostiach az potom o technike.

Daniel.U
2010-09-06 22:04:50+02
urcite ide zakladatelovi temy o wildlife? Spomina tam dlhsie honiska a finty s vtakom. Mozno si pomylil forum a vsetci mu radite co najvacsi. Preto mu to stale nedoslo.

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()