pozdravujem, ma niekto z vas nejaku skusenost s objektivom Sigma 300mm f2,8???
Na nete bohuzial nie je tak vela recenzii na tento objektiv a preto sa snazim aspon takto cez diskusiu ziskat par uzitocnych informacii o nom. za kazde info dakujem.
Je na kvalitativnej urovni 300/2,8 od C/N, ale za podstatne nizsiu cenu, je robustny, ostri rychlo a ticho, ma zasuvku na filtre, Polarizak davaju k objektivu. Rozlisenie v strede nie je až take vysoke ako u C/N, ale je rovnomerne na celom obrazovom poli, aj pri clone 2,8. To je hruby a skrateny preklad z casopisu. Ked kliknes na herunterladen, tak tam su diagramy a fotka
jaj tak sorry. ja som to čítal tak trikrát :))))
a ked môžem niečo k téme, tak by som riešil starší ale dobrý canon 300 f2.8 USM (bez IS). je ich málo ale sú veľmi ostré a rýchle a lacnejšie než tie sigmy. cena sa pochybuje medzi 1500-2000 €.
Tiez som nad nou uvazoval, ale fotky co som z tej Sigmy videl vo full rozliseni ma velmi nepresvedcili. Mozno to bolo sposobene fotografom a nie objektivom. Co som mal pozicany Canon 300/2.8 IS, tak ten bol vynikajuci.
To je FD mount, na velmi stare filmove fotaky. Na EOS system sa da nasadit len cez redukciu s optikou (redukcie bez optiky nedokazu zaostrit do dialky).
Sigma 300 f2,8 canon fit
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=81900&photolens_id=890
možno si už čítal
dakujem za link
a ked môžem niečo k téme, tak by som riešil starší ale dobrý canon 300 f2.8 USM (bez IS). je ich málo ale sú veľmi ostré a rýchle a lacnejšie než tie sigmy. cena sa pochybuje medzi 1500-2000 €.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa