Mozno hlupa otazka,ale stary televizor doziva a nemam u koho vyskusat rozdiel medzi fotom na plazme a LCD.Ci je nejaky rozdiel v kvalite a ci je vobec mozne zobrazit celu fotografiu na obrazovke.Dik
Nove televizory Sony, Samsung, Sharp... vyssej rady maju SPV-A panel vhodny aj na prezeranie fotografii. Napr. nove Bravie maju dokonca specialnu funkciu. Teraz je obdobie, kedy sa do fotoaparatov zavadza HDMI, co zarucuje perfektny obraz na FullHD televizoroch. Obycajny vystup cez Cinch je nekvalitny, z DVD to tiez nie je najlepsie ale oproti Cinch a S-video je to pokrok. Ja pouzivamna prezeranie notebook (Macbook) pripojeny cez DVI k Sony Bravia a obraz je perfektny. Problem je samozrejme s formatom 16:9, hlavne ak mas fotku na vysku, ale s tym sa treba zmierit, nebudes predsa otacat televizor.
Nove televizory Sony, Samsung, Sharp... vyssej rady maju SPV-A panel vhodny aj na prezeranie fotografii. Napr. nove Bravie maju dokonca specialnu funkciu. Teraz je obdobie, kedy sa do fotoaparatov zavadza HDMI, co zarucuje perfektny obraz na FullHD televizoroch. Obycajny vystup cez Cinch je nekvalitny, z DVD to tiez nie je najlepsie ale oproti Cinch a S-video je to pokrok. Ja pouzivamna prezeranie notebook (Macbook) pripojeny cez DVI k Sony Bravia a obraz je perfektny. Problem je samozrejme s formatom 16:9, hlavne ak mas fotku na vysku, ale s tym sa treba zmierit, nebudes predsa otacat televizor.
Karol, podla mna by to bol dobry napad mat konzolu na stenu s moznostou pivotu ;)
Este zohnat prachy na to velke LCD :D :D :D
no suhaj, na pracu s fotkou uzivaj komp, a ked si chces fotky kukat na telke, tak sa popozeraj po full hd, alebo su 1680x1050 uz dost za dobre peniazky, a ked to budes napajat len cez DVDcko bo si to napalis, tak co tak fotky zmensit /cez nar. faststone urcis 100% kvalitu dalej, len to davkovo zmensis podla rozlisenia LCD/, lebo lcd ma fyzicke rozlisenie a stale to robi somariny ked mas ine pixely... a hlavne zbytocne budes kamosom ukazovat fotky 10megapixelove, tam Ti fakt staci na ukazovanie mensie...
Televizor a foto
Este zohnat prachy na to velke LCD :D :D :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie