http://www.dpreview.com/previews/NikonD7000/
http://www.dpreview.com/news/1009/10091511nikon35mm.asp
http://www.dpreview.com/news/1009/10091509sb700.asp
no neviem neviem plastik/fantastic EOS 60D to bude mať v porovnaní so 7000D asi ťažké, aj SB700 vyzerá perfektne, rovnako ako 35Fmm 1,4, Nikonisti sa mujú na čo tešiť...
to nevadi, aspon mozem 3x napisat ake fasa novinky nikon priniesol :)))) hej riesi sa, a ked sa uverejni novinka na stranke, bude sa znova, a mozno este 1 zbludilec temu zalozi, takze chce to pevne nervy dnes Cako :)
Seťáky na šestnástich budú kresliť excelentne...:)
naco F1,4 aj tak sa bude fotit min. na F4 a SB700? konecne aj nikon ma blesk? OK uz koncim nebudem prilievat do ohna, ja len ked taketo nieco vyslo u canonu tak prva reakcia bola podobna mojej
naco F1,4 aj tak sa bude fotit min. na F4 a SB700? konecne aj nikon ma blesk? OK uz koncim nebudem prilievat do ohna, ja len ked taketo nieco vyslo u canonu tak prva reakcia bola podobna mojej
uzivam vselico a ty? nie skor ma zaujima jedna vec preco sa nikonaci navazaju do canonu ale canonaci to nerobia, nevidim ziadny taky prispevok
...vieš čo je to diskusia?...keď je čo canonu vyčítať...tak sa vyčíta.......tak ako sa pred uvedením D300/D3 vyčitalo kdečo nikonu.....tak už raz chodí......raz je niekto hore a raz niekto dolu...
hmmm a niekto mal nieco proti znaceniu canonu...a ted co spravil nikon ? ze d7000...kazdy by cakal vylepsenie d5000 ale nie....fotak ktory ide myslim snad aj na d300s ;-) som zvedavy ako bude na tom s cenou a navazaniu do canonu nerozumiem...vsetci riesia ze pchaju neviem kolko mpix do fotakov aze to sumi a nikon slahol 16,2...to uz neni tak daleko od 18 co ma 7D..tak som zvedavy co poviete...jo a v nikone konecne objavili 14-bit raw-ko ;-) a este k tymto temam....ked canon predstavil rano novych tele skiel...tak tu take vlakno tusim nebolo...;-)
hmmm a niekto mal nieco proti znaceniu canonu...a ted co spravil nikon ? ze d7000...kazdy by cakal vylepsenie d5000 ale nie....fotak ktory ide myslim snad aj na d300s ;-) som zvedavy ako bude na tom s cenou a navazaniu do canonu nerozumiem...vsetci riesia ze pchaju neviem kolko mpix do fotakov aze to sumi a nikon slahol 16,2...to uz neni tak daleko od 18 co ma 7D..tak som zvedavy co poviete...jo a v nikone konecne objavili 14-bit raw-ko ;-) a este k tymto temam....ked canon predstavil rano novych tele skiel...tak tu take vlakno tusim nebolo...;-)
14 bit rawko sa v nikone používa 3 roky......v deň uvedenia 7Dčka/550ky sa nik do rozlíšenia nenavážal....časom sa ukázali nedostatky a tie spustili lavínu kritiky.....možno tomu bude tak aj u D7000, možno nie...
..značenie začína byť chaotické (čo mne nijak neprekáža)....dvojcifri sa nikonu minuli a po D90 by mala ísť 100ka ktorá tu bola už pradávno:)....
je to tak ako vravis... ked dal canon do 500D 15Mpx tak to nikonisti ofrfali ze je to vela.. ked dal 18Mpx do 550D/60D/7D tak dobre ze neohlasovali apokalypsu... teraz to robi nikon a vsetko je v poriadku... nech si kazdy spravi vlastnu mienku o tom...
Novinky od Nikonu - Canon Wake Up!
..ktovie, ale mne ako lajkovi sa to cele nepaci:D
..značenie začína byť chaotické (čo mne nijak neprekáža)....dvojcifri sa nikonu minuli a po D90 by mala ísť 100ka ktorá tu bola už pradávno:)....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa