Fórum » O TECHNIKE

Porucha-prach v displeji Panasonic GF-1

andrejg
2010-09-18 20:34:54+02
Ahojte. Dnes mi z cca pol metrovej vysky padla na zem brasna s fotoaparatom (Panasonic GF-1). Myslel som si, ze to nebude ziadny problem, kedze padla na mokru zem z malej vysky a navyse brasna je dostatocne vystuzena. Ake bolo moje prekvapenie ked som v lavom dolnom rohu displeja zbadal ako keby male ciastocky prachu (lesknuce sa zrnka+vlakna). Nemate s tym niekto skusenost? Je vobec mozne aby sa pod displej dostal prach? Na displeji nevidim ziadne mechanicke poskodenie, ktore by umoznovalo vniknutiu prachu. Dakujem za kazdu radu.

javelin
2010-09-18 20:42:34+02
Treba vidieť...takto ti neporadí nik....
Fotoaparat je funkčný , lebo ani to nepíšeš...a aj tak Ti každý poradí že servis..(Ak je nefunkčný)

andrejg
2010-09-18 21:35:00+02
Ano, fotoaparat je funkcny. Objektiv+vsetko ostatne vyzera byt neposkodene. Ja chcem len vediet, ze ci je vobec mozne aby sa ti pod displej dostal prach? Teda neviem ako presne su displeje montovane, ci ta plastova cast na povrchu displeja je odnimatelna alebo nie.

mllpo
2010-09-18 21:38:59+02
príspevok od: andrejg
Ano, fotoaparat je funkcny. Objektiv+vsetko ostatne vyzera byt neposkodene. Ja chcem len vediet, ze ci je vobec mozne aby sa ti pod displej dostal prach? Teda neviem ako presne su displeje montovane, ci ta plastova cast na povrchu displeja je odnimatelna alebo nie.
Ano, je to mozne. Prial by som ti vidiet moj telefon... :-))
Okrem toho, prachove castice su pravdepodobne pod krytom displeja a podla mna sa tam mohli dostat kedykolvek, nie len pri tom pade.
Ak ti nijak vazne neprekazaju, kasli na servis.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()