Zdravím
Kúpil som si blesk canon 430 EX II
Chcem sa spýtať ako ma fungovať automaticky zoom? V základnej polohe (na 0) ide všetko ok, keď je v polohe na 60 alebo na 75 tak (neviem to presne popísať) sa snaží naskočiť automatický zoom, keď je hlava zaaretovaná je tam trochu vôľa a ako keby bol zlý kontakt.
Dúfam že ste ma pochopili.
no hlava blesku ma volu....cca mm na kazdy smer....to je normalne....auto zoom funguje len v zakladnej polohe cize na 0 stupnov...ak to mas v akejkolvek inej tak sa myslim nastavuje na najsirsie ohnisko...takze tam fungovat nebude....ak sa pletiem....opravte ma :-)
áno hlava je trošku voľná.a ako funguje auto zoom ti nepoviem a to blesk používam dosť často. Ja ho mám na manuálnom režime stale.buď s vizitkou alebo bouncerom. Vidíš normálne ma tvoja otázka zaskočila ale ja na tvojom mieste si skúsim prečítať manual :-)
no hlava blesku ma volu....cca mm na kazdy smer....to je normalne....auto zoom funguje len v zakladnej polohe cize na 0 stupnov...ak to mas v akejkolvek inej tak sa myslim nastavuje na najsirsie ohnisko...takze tam fungovat nebude....ak sa pletiem....opravte ma :-)
ked sa blesk vyklopi do inej ako zakladnej polohy zoom sa pevne nastavi na 50mm
ked sa blesk vyklopi do inej ako zakladnej polohy zoom sa pevne nastavi na 50mm
A čo ma byt na display zobrazene.
To že je tam vola to je jasne len mi trochu vadí že sa to snaží naskakovať na automat zoom.
Ale z vašich reakcii sa zdá že to neje v poriadku, treba zrejme servis.
Mám ho doma, môžem večer pozrieť, čo sa zobrazuje pri vyklopení (tuším, že nič). V manuáli je však napísané, že keď sa vyklopí, tak by sa mal zoom nastaviť na 50 mm, kvôli tomu, že ideš odrazom, a tak nemá zmysel dávať reálnu ohniskovú vzdialenosť.
430 EX II
To že je tam vola to je jasne len mi trochu vadí že sa to snaží naskakovať na automat zoom.
Ale z vašich reakcii sa zdá že to neje v poriadku, treba zrejme servis.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa