Dnes je den D (Photokina) a Nikon neukazal nic nove na poli FX fotoaparatov. Je to normalne? Pridu este s dacim? Nie zeby D700 bola spatna volba, ale nieco nove by nebolo na skodu ... ci ?
na titulke dpreview chyba report z Fotokiny od Nikonu, posledny vstup je z 14.23h. Tiez ma zaujima ci bude novy FX, vyzera to vsak tak, ze tou novinkou je pre tentokrat D7000 a nove skla predstavene uz 15.9.
ale ved nie je na skodu nechat technologie vyzriet s odstupom, je asi zbytocne forsirovat nejaku D700s, ked D700 zatial nic podstatne nechyba a asi nic klucove sa neda este moc vylepsit (za rozumnu cenu). Treba ist fotit, vytvorit si fotprilezitosti s tym co je, lebo zajtra moze byt neskoro.. :)
ale ved nie je na skodu nechat technologie vyzriet s odstupom, je asi zbytocne forsirovat nejaku D700s, ked D700 zatial nic podstatne nechyba a asi nic klucove sa neda este moc vylepsit (za rozumnu cenu). Treba ist fotit, vytvorit si fotprilezitosti s tym co je, lebo zajtra moze byt neskoro.. :)
Tiez zdielam ten nazor, cim vacsia pauza medzi modelmi, tym vacsie zmeny sa daju cakat. Navyse mi viac vyhovuje, ked sa nove modely predstavia v zime ked som vo fotografickom zimnom spanku, aby som si ich mohol na jar kupit:-)
suhlasim a pravdepodobne toho roku tak rozmyslali vsetci vyrobcovia, kedze na Fotokine nebola uvedena ani jedina FF zrkadlovka...
Novy FX Nikon
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa